کد خبر: ۸۸۶۲۹
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۸:۰۹
با انتشار بیانیه‌ای عنوان شد؛

تاکید سپاه بر آزادی فعالیت سیاسی بسیجیان عادی

خاتمی در این مورد با سپاه نامه‌نگاری کرده است
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره برخی مسایل مطرح شده اخیر پیرامون سپاه و بسیج بیانیه‌ای صادر كرد.

به گزارش گروه سیاسی آفتاب در این بیانیه آمده است:

انتخابات دهم ریاست‌جمهوری اسلامی در ایران،‌ با توجه به شرایط ناشی از تحولات سیاسی- امنیتی در محیط منطقه‌ای و در عرصه جهانی و پیچیدگی و درهم تنیدگی رخدادها، به ویژه ناكامی آمریكایی‌ها از لشگركشی به منطقه و استیصال رژیم صهیونیستی و نیز رویارویی نظام و ملت ایران با تهدیدات جدید دشمنان، از اهمیت و حساسیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است؛به گونه‌ای كه بسیاری از ناظران و تحلیلگران سیاسی جهان، دولت‌ها و نخبگان جوامع بین‌المللی و منطقه‌ای چشم به انتخابات و نحوه حضور ایرانیان در این آزمون بزرگ تاریخی دوخته‌اند. این در حالی است كه تحولات در منطقه به نفع جبهه بیداری و پایداری اسلامی رقم خورده و افزایش روزافزون عمق استراتژیک ایران، كاخ سفید را به پیگیری پروژه ایران‌هراسی در منطقه و جهان وادار ساخته است.

در شرایطی كه تاثیرگذاری بر فرایند و نتایج انتخابات، راهبرد دشمنان قرا گرفته است و نتایج انتخابات دهم می‌تواند برای پیشبرد آرمانها و اهداف انقلاب و نیز استمرار حركت پایداری و ایستادگی در برابر زیاده خواهی‌ها و فشارهای غرب در موضوعاتی چون مساله هسته‌ای و دیگر حقوق ملت مسلمان ایران، موثر واقع شود، بی تردید حضور پرشور، با نشاط و حداكثری ملت ایران، به مثابه وظیفه‌ای همگانی، ضمن مشاركت‌ورزی مردم در صحنه‌های سیاسی، اجتماعی، شكست راهبرد غربی‌ها را رقم خواهد زد. اما متاسفانه رقابتهای سیاسی، گاه آنچنان اوج می‌گیرد كه رعایت مصالح ملی تحت‌الشعاع قرار می‌گیرد و خواسته یا ناخواسته موجبات موفقیت عملیات روانی دشمنان علیه ملت و نظام را فراهم می‌آورد.

در این رهگذر از آنجا كه در هفته‌ها و روزهای اخیر برخی از اشخاص و رسانه‌ها، با اظهار نظرهای غیرواقعی و برداشت‌های ناصحیح و ناصواب پیرامون چگونگی حضور بسیج و بسیجیان در انتخابات، شبهات و بعضا اتهاماتی را متوجه سپاه و بسیج نموده و آنان را به ورود و دخالت احتمالی در انتخابات آینده متهم ساخته‌اند، لذا جهت تنویر افكار عمومی، نكاتی را به استحضار ملت شریف و انقلابی ایران می‌رسانیم:

1-حافظه تاریخی ملت ایران گواهی می‌دهد كه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بر اساس اصل 150 قانون اساسی، ‌طی سی سال گذشته، در انجام رسالت و ماموریتهای خطیر و قانونی خود در نگهبانی از انقلاب و دستاوردهای گرانسنگ آن، از هیچ تلاشی دریغ نكرده و در كنار سایر سازمانها و دستگاه‌های مسوول، به مدد برخورداری از نیروهای عظیم بسیج مردمی، همواره در پی حفظ و ارتقای امنیت ملی پایدار بوده و در مصاف با دشمنان با رشادت و تقدیم شهدای فراوان،‌ تمامی هستی و آبروی خود را به میدان معامله با خداوند و ملت عزیز ایران آورده است.

2- پاسداران انقلاب و بسیجیان سلحشور همانند همه مردم ایران، راز ماندگاری نظام و انقلاب را در پیروی از ولایت فقیه و راه امام عظیم‌الشان دانسته و تحت فرماندهی فرمانده معظم كل قوا، حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای(مدظله العالی) بدون توجه به تلاش بدخواهان و خناسان، همواره تكلیف و تعهد خود در دفاع عالمانه و شجاعانه از آرمان‌های انقلاب را فراموش نكرده و با موفقیت كامل به آن پرداخته‌اند.
3-بسیج، فرهنگ و تفكری ماندگار و فراگیر در لایه‌های اجتماعی و سطوح اقشار مختلف جامعه بوده و با الهام از آموزه‌های امام راحل(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی، هر كسی كه خود را سرباز میدان‌های نیاز انقلاب و كشور بداند بسیجی است. این نام مقدس همواره مایه آرامش و اطمینان خاطر مردم ایران بوده است، به طوری كه نیروهای مخلص و برجستگان كشور اعم از چهره‌های علمی، مذهبی، فرهنگی و سیاسی نیز بسیجی بودن را از افتخارات خود می‌دانند؛ در عین حال جنجال‌آفرینی برخی رسانه‌ها و سخنان نسنجیده و فرافكنانه با اهداف خاص، هرگز این نیروی مخلص و فداكار را از صحنه خدمت به ملت شریف و كمك به تامین امنیت و استحكام كشور خارج نخواهد ساخت.

4-سپاه و بسیج با تاسی به وصایای جاودان حضرت امام(ره) و منویات هدایت‌بخش مقام معظم رهبری، به عهدی كه با امام عزیز و شهیدان همیشه جاودان انقلاب بسته، پایدار است و با آمادگی همه‌جانبه و قاطعیت تمام به دفاع از انقلاب اسلامی در تمامی عرصه‌ها خواهند پرداخت. از عزیزانی كه پیشینه آنان تعلقشان به خانواده انقلاب را تایید می‌كند نیز انتظار دارد در اظهار نظر پیرامون سپاه و بسیج مستندات قانونی پیرامون ماموریت‌ها و وظایف آنها را نصب‌العین قرار داده و با برخی اظهارت نسنجیده موجبات خوشحالی دشمنان را فراهم نیاورند.

5-براساس قوانین موجود(ماده 13 قانون مقررات استخدامی سپاه) بسیجی به فردی اطلاق می‌شود كه داوطلبانه جهت تحقق ارتش20 میلیونی تحت پوشش سپاه درمی‌آید. به موجب همین ماده قانونی بسیجیان به سه دسته "بسیج عادی" ، "بسیج فعال" و "بسیج ویژه یا پاسداران افتخاری" تقسیم می‌شوند. در ماده قانونی مذكور عموم اقشار معتقد به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و اهداف انقلاب اسلامی بسیجی تلقی می‌شوند و علاوه بر تقسیمات كلی عنوان شده بسیجیان با عناوینی از قبیل "بسیج دانش آموزی، بسیج دانشجویی، بسیج پزشكان، بسیج كارگری، بسیج اساتید، بسیج فرهنگیان، بسیج ورزشكاران و ..." تفكیک می‌شوند. لكن در هیچ یک از قوانین و مقررات موجود هرگز از آنان در غیر زمان بكارگیری به عنوان "نظامی" ذكر نشده است و مقررات مربوط به نظامیان صرفا شامل بسیجیان ویژه (پاسداران افتخاری) می‌گردند كه طبق "بند ج ماده 13 قانون مقررات استخدامی سپاه" پرسنلی هستند كه صلاحیتهای یک پاسدار را دارا می‌باشند و پس از گذارندن آموزشهای مطروحه در آن قانون سازماندهی گردیده و متعهد می‌گردند تا به هنگامی نیاز به طور تمام وقت در اختیار سپاه قرار گیرند و بند ماده 16 این قانون، ممنوعیت برای عضویت در احزاب و گروه‌های سیاسی را تنها مخصوص این بخش از بسیجیان قلمداد نموده است. قانونگذار در تعریف بسیجیان فعال و عادی نیز به گونه‌ای برخورد نموده است كه یقینا اطلاق عنوان "نظامی" با ضوابط و تعاریف خاص خود بر آنان، فاقد وجاهت قانونی است.

6-البته مقوله ممنوعیت دخالت نظامیان و آن دسته از بسیجیانی كه توضیح داده شد امری بدیهی است كه مورد تاكید حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری بوده و قوانین موضوعه كشور نیز بر آن تصریح دارند و سپاه نیز همواره پایبندی خود را به آن نشان داده است لكن معمولا در موسم انتخابات از سوی برخی اشخاص، جناحها و رسانه‌ها مطالبی مطرح می‌شود كه منجر به فضاسازی‌هایی علیه این نیروهای خدوم و متعهد كشور و بسترسازی برای عملیات روانی و هجمه‌های ناجوانمردانه دشمنان می گردد. این موضوع در انتخابات دوره هشتم ریاست‌جمهوری اسلامی نیز منجر به مكاتباتی بین سپاه، ستاد كل نیروهای مسلح، وزیر كشور وقت(آقای موسوی لاری) و رییس‌جمهور سابق(جناب آقای سید محمد خاتمی) گردید كه پس از بررسی حقوقی و قانونی توسط معاون حقوقی و امور مجلس وقت ریاست‌جمهوری (جناب حجت‌الاسلام و المسلمین آقای صدوقی) عدم ممنوعیت قانونی برای عضویت و هواداری بسیجیان عادی و فعال از احزاب و گروه‌های سیاسی مورد تاكید قرار گرفت و ممنوعیت‌های مندرج در قانون را صرفا برای پرسنل بسیجی ویژه دانستند. علاوه بر این سپاه همواره در آستانه برگزاری انتخابات در كشور، كادر ثابت، وظیفه، پیمانی و بسیجی (ویژه) خود را از هر گونه دخالت و فعالیت له یا علیه كاندیداها برحذر می دارد؛ بدیهی است در صورت ضرورت اسناد و مدارك موجود در این زمینه به اطلاع عموم خواهد رسید.

7-بنا به فرمان تاریخی حضرت امام خمینی(ره) مقرر است این مملكت بیست میلیون بسیجی داشته باشد و بنا به تاكیدات مقام معظم رهبری و با توجه به افزایش جمعیت كشور، باید بسیج دهها میلیونی تشكیل شود؛ آیا هیچ عقل سلیمی می‌پذیرد كه این جمعیت عظیم و تاثیر گذار به جرم اعلام آمادگی در شرایط خاص برای دفاع از كشور و انقلاب از صحنه های سرنوشت ساز كشور حذف و كنار زده شود؟ چنین اعتقادی نه با پیروی از راه امام خمینی(ره) كه تشكیل بسیج بیست میلیونی را ضروری ترین تشكل می‌دانستند سازگار است و نه با شعار توسعه سیاسی! البته باز هم تاكید می‌كنیم كه بین مقوله تشكیلات و سازمان بسیج با افراد بسیجی كه جزء آحاد ملت هستند تفاوت وجود دارد.

8- وحدت رمز و راز موفقیت و سربلندی ملت ایران درطول حیات سی ساله انقلاب و نظام اسلامی بوده است و عدم صیانت از فضای سالم انتخابات و هر گونه گفتار و كرداری كه منجر به پاشیدن بذر اختلاف و تنش و تشویش اذهان عمومی گردد، گناهی نابخشودنی است كه بایستی در آخرت پاسخگوی آن بود. درچنین شرایطی انتظار از كسانی كه شعار پیروی از خط امام(ره) و رهبری و نیز بسیجی بودن را سر می‌دهند افزون‌تر خواهد بود.

در پایان از تمامی شخصیتها و اصحاب قلم و رسانه كه در روزهای اخیر از سردلسوزی، در پاسخ به فضاسازی علیه سپاه و بسیج اقدام كرده‌اند، قدرشناسی و سپاسگزاری گردیده و درخواست می‌گردد با رعایت اخلاق رسانه‌ای و ادبیاتی در شان فرهنگ و نظام ارزشی جامعه، تمامی تلاش، همت و ظرفیت خود را برای عینیت بخشیدن به حضور حداكثری آحاد ملت در انتخابات دهم ریاست جمهوری ایران- كه ان‌شاء‌الله منجر به تقویت استحكام و انسجام داخلی و اقتدار ملی و یاس و ناامیدی دشمنان خواهد شد- به كار گیرند. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۶ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۲
1
0
لطفا مشخص بفرمایند آن گروهی که در انتخابات قبل سر صندوق های رای عکس احمدی نژاد را پخش می کردند و با ارعاب و تهدید مردم را وادار به رای کردن به ایشان می کردند جزو کدام دسته قرار می گیرند.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین