پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۸۹۰۲۳۶
۰۲:۴۰
۱۴۰۲/۱۱/۱۴

واکنش رسمی عراق به حمله آمریکا

واکنش رسمی عراق به حمله آمریکا
 یحیی رسول سخنگوی نیرو‌های مسلح عراق بامداد شنبه با تأیید حمله آمریکا به غرب کشورش گفت که این حملات نقض حاکمیت و تضعیف تلاش دولت بغداد برای برقراری ثبات در کشور است.
۰۲:۴۰
۱۴۰۲/۱۱/۱۴
به گزارش آفتاب نیوز،

 رسول گفت: شهر‌های القائم و مناطق مرزی عراق و سوریه هدف حمله هوایی و بمباران جنگنده‌های آمریکایی قرار گرفته است.

وی افزود: این حمله در زمانی انجام می‌شود که عراق تلاش دارد که ثبات منطقه را تأمین کند.

به گزارش شبکه الجزیره قطر، رسول هشدار داد: تأثیر این حملات بر امنیت و ثبات عراق و منطقه بسیار وخیم خواهد بود.

سخنگوی محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق گفت: این حملات تهدیدی جدی برای عراق است و منطقه را به سوی عواقب ناگواری سوق می‌دهد.

جمعه شب آمریکا مناطقی در شرق سوریه و غرب عراق را هدف حملات هوایی قرار داد.

در جریان حمله آمریکا به منطقه القائم وعکاشات در غرب عراق سه تن کشته و ۱۱ تن دیگر زخمی شدند.

همچنین حمله آمریکا به شرق سوریه و شهر‌های المیادین و البوکمال نیز ۱۰ کشته و ۱۸ زخمی برجای گذاشته است.

آمریکا مدعی است که این حملات در اقدامی تلافی جویانه نسبت به کشته شدن ۳ نظامی این کشور در پایگاهی در شمال شرق اردن صورت گرفته است.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
عراق آمریکا
ارسال پیام
captcha