پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۸۹۶۷
۱۴:۲۹
۱۳۸۴/۰۵/۱۷

بشار اسد در منزل محمد خاتمی

۱۴:۲۹
۱۳۸۴/۰۵/۱۷
به گزارش آفتاب نیوز، رييس جمهوري سوريه در اين ديدار با اشاره به روابط عميق و گسترده جمهوري اسلامي ايران و سوريه، بر تداوم اين مناسبات در همه زمينه‌ها تاكيد كرد.

وي با تجليل از عملكرد دولت خاتمي در تعميق روابط تهران با كشورهاي منطقه در سال‌هاي اخير، اظهار داشت: آقاي خاتمي داراي جايگاه ويژه در جهان اسلام و به ويژه در سوريه است.

رييس جمهوري سوريه با تاييد ديدگاه‌هاي خاتمي در نهادينه كردن نظريه‌ي گفت‌وگوي تمدن‌ها، آمادگي دمشق به منظور همكاري به شكل رسمي و غيررسمي جهت تحقق اين نظريه را يادآور شد.

بشار اسد ضربات جبران‌ناپذير طرفداران خشونت، جنگ و ترور به ملت‌ها را يادآور شد و گفت: مي‌توان با پافشاري بر گفت‌وگو و منطق، گام‌هاي بلندي در جهت تحقق آرمان ملت‌ها برداشت.

وي سپس آخرين تحولات منطقه و اوضاع لبنان و عراق را تشريح كرد و خواستار همبستگي و همكاري كشورهاي ايران، عراق و سوريه به منظور استقرار صلح و پيشرفت شد.

در اين ديدار كه در منزل شخصي خاتمي انجام شد، وي به جايگاه سوريه در منطقه و فشار برخي قدرت‌ها به اين كشورها اشاره كرد و گفت: سياست خارجي تهران كه گسترش روابط با كشور دوست و برادر سوريه بوده، با تغيير دولت، دگرگون نشده است.

خاتمي امنيت و ثبات سوريه و ايران را به هم پيوسته خواند و اظهار اميدواري كرد: با تدبير و اتخاذ مواضع منطقي، همبستگي ميان كشورهاي منطقه به ويژه ايران، عراق و سوريه، به منظور تامين منافع ملت‌ها و تامين صلح و آرامش در منطقه تقويت شود.

وي پس از ارايه ديدگاه‌هاي خود در خصوص تحولات لبنان و عراق، به فعاليت آينده خود در راه‌اندازي دفتر گفت‌وگوي تمدن‌ها اشاره كرد و خواستار ايفاي نقش فرهيختگان و انديشمندان سوري و اسلامي در گسترش ايده گفت‌وگوي تمدن‌ها شد.

خاتمي گفت‌وگو ميان اسلام و غرب را از ضرورت‌هاي جهان امروز برشمرد و افزود: با وجود امكانات وسيع دو گرايش جنگ‌طلب استعمارگر و متحجر خشونت‌گرا، زمينه‌هاي اميدواركننده‌اي براي همكاري بر اساس منطق، فكر، تفاهم و همكاري وجود دارد.

وي در پايان از سفر خود به دمشق در مقام رياست جمهوري ايران به عنوان بهترين سفر خارجي ياد كرد.





گزارش خطا
برچسب‌ها:
خاتمی اسد
ارسال پیام
captcha