پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۰۶:۰۹
کد خبر:۸۹۹۲۴
۲۰:۱۳
۱۳۸۸/۰۳/۱۰

باخت تنیسور زن حامی احمدی‌‌نژاد مقابل دینارا سافینا

۲۰:۱۳
۱۳۸۸/۰۳/۱۰
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: ارغوان رضایی، تنیسور ایرانی مقیم فرانسه امروز در چارچوب مسابقات گراند اسلم پاریس (رولان گروس)، در مقابل «دینارا سافینا»، تنیسور روس، در کمتر از یک ساعت بازی را واگذار کرد.

به گزارش گروه ورزش آفتاب، رضایی در دور یک هشتم نهایی مقابل «دینارا سافینا»، تنیسور شماره یک زنان جهان، در دو ست پیاپی و با امتیازهای ۶-۱ و ۶-۰ نتیجه را واگذار کرد.

ارغوان رضایی در حالی‌که گریه می‌کرد به حمایت از احمدی‌نژاد پرداخت

رضایی بعد از پیروزی در سه دور اولیه به مصاف با سافینا آمده بود.

اگرچه رضایی بیشتر به عنوان یک تنیس‌باز فرانسوی بازی می‌کند اما دو بار (در سال‌های ۲۰۰۱ و ۲۰۰۵) به عنوان بازیکن تیم تنیس زنان ایران، در مسابقات اسلامی زنان مدال طلا کسب کرده است و خود را ایرانی می‌داند.

او در صحنه‌ای از فیلم تبلیغاتی احمدی‌نژاد هم حاضر شد و در حالی که گریه می‌کرد به حمایت از او پرداخت!
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Turkiye
۲۲:۰۵ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۰
همون باخت باعث شد 20 پله صعود در رنک جهانی داشته باشه...
ارغوان یک ایرانی اصیل است و علاقه ی من و خیلی از ایرانی ها بعد از حرکت زیبای اهدای راکتهایش به رییس جمهور، به او و همه ی ایرانی های با غیرت بیشتر شد.
امیدوارم روزی برسه که خبرنگارها به خاطر منافعشون همه ی علایق و افتخارات مردم رو به تمسخر نگیرن.
پاسخ
ناشناس
Germany
۲۱:۵۸ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۷
"عزيزم لطفا ورزش را با سياست قاطعي نكنيد ورزشكار هيچ وقت گريه نمي كند "

عجب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پاسخ
ناشناس
United States of America
۱۹:۴۵ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۶
بسيار عالي بود ولي مثل اينكه بعضي ها فقط چيزهايي رو مي بيني كه به صلاح خودشونه
پاسخ
ناشناس
United States of America
۱۷:۴۴ - ۱۳۸۸/۰۸/۱۶
عزيزم لطفا ورزش را با سياست قاطعي نكنيد ورزشكار هيچ وقت گريه نمي كند
پاسخ