پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۰۵:۲۵
کد خبر:۸۹۹۳۹۲
۱۴:۴۴
۱۴۰۲/۱۲/۲۹

باقری دست نویدکیا را گرفت

باقری دست نویدکیا را گرفت
هافبک مس رفسنجان نقش مهمی در کامبک تیمش مقابل ذوب‌آهن داشت.
۱۴:۴۴
۱۴۰۲/۱۲/۲۹
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

روند شکست‌ناپذیری مس رفسنجان با سرمربیگری محرم نویدکیا در شرایطی برای هفتمین مسابقه پیاپی ادامه پیدا کرد که آن‌ها با نتیجه دو بر صفر از ذوب‌آهن عقب افتادند، اما توانستند به بازی برگردند و دو گل با ایفای نقش فرشید باقری به ثمر رسانند.

فرشید باقری که پس از حضور نویدکیا در مس رفسنجان در این تیم ماندنی شد و در نقل و انتقالات زمستانی راهی باشگاه دیگری نشد، در دیدار اخیرشان مقابل ذوب‌آهن موثر کار کرد و توانست پاس گل بدهد و یک گل هم بسازد.

هافبک دفاعی مس رفسنجان پاس گل اول مس رفسنجان مقابل ذوب‌آهن را به جلال‌الدین علی‌محمدی داد و گل دوم را هم با پاس زیبای خود از میانه زمین به سجاد شهباززاده و در نهایت گلزنی محمدمهدی محبی، ساخت تا تیمش را به یک امتیاز دیگر برساند.

مس رفسنجان با دو گلی که مقابل ذوب‌آهن زد، توانست روند خوب خود را برای هفتمین بازی پیاپی حفظ کند تا بدون شکست با نویدکیا به استقبال سال جدید برود.

منبع: ورزش سه
گزارش خطا
برچسب‌ها:
فرشید باقری
ارسال پیام
captcha