آفتابنیوز :
آفتاب: مقامات میگویند ستیزه جویان طالبان، روز دوشنبه به کاروانی از وسایل نقلیه که حداقل 400 نفر از اعضای یک مدرسه را با خود حمل میکرده است، حمله کردهاند. در این حمله که در شمال غربی پاکستان صورت گرفته است، احتمالاً صدها نفر از اعضای مدرسه، دانشآموزان و خویشاوندان آنها گروگان گرفته شدهاند.
به گزارش سرویس بین الملل آفتاب، مقامات پلیس پاکستان پس از وقوع این حمله، در حال مذاکره برای آزادی گروگانها هستند.
ارتش بر این عقیده است که این گروگانگیری، در راستای رشته اقدامات طالبان برای دور کردن توجه حمله ارتش پاکستان علیه مواضع طالبان در دره «سوات» صورت گرفته است. گزارشهای رسیده حاکی از آن است که ستیزهجویان، به سلاحهای مختلفی از جمله راکت، نارنجک و سلاحهای خودکار مجهز بودهاند.
در ابتدا به نظر میرسید حدود 500 نفر در جریان این حمله، گروگان گرفته شده باشند؛ اما کمی بعد معلوم شد 200 نفر از آنان در معرض خطر قرار ندارند.
بنا بر گفتههای یکی از کارکنان مدرسه که موفق به فرار شده است، حدود 30 اتوبوس، اتوموبیل و سایر وسایل نقلیه، در حال حمل این افراد بودند که گروه بزرگی از نظامیان، آنها را متوقف کردند.