پایگاه خبری آفتاب
۲۷ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 17 June 2026
کد خبر:۹۰۰۳۰۴
۱۸:۰۶
۱۴۰۳/۰۱/۰۵

قبل از آمدن به پرسپولیس مشهور بودم

قبل از آمدن به پرسپولیس مشهور بودم
مدیرعامل پیشین پرسپولیس معتقد است حضور در فوتبال آن هم در پرسپولیس برای خراب کردن اعتبار سیاسی او بوده است.
۱۸:۰۶
۱۴۰۳/۰۱/۰۵
به گزارش آفتاب نیوز،

حضور در فوتبال برای یکی از موفق‌ترین مدیران سیاسی فوتبال یک سقوط آزاد بزرگ بود. رویانیان که جایگاه ویژه‌ای نزد سیاسیون داشت در تصمیمی عجیب از سوی رییس جمهور وقت به عنوان مدیرعامل پرسپولیس انتخاب شد و در روز‌های ابتدایی با شکل‌دهی تیمی کهکشانی به دنبال تحقق رویای بزرگ هواداران این تیم بود.

رویانیان خود نیز اعتقاد دارد که نباید پا به عرصه مدیریت فوتبال آن هم در باشگاه پرسپولیس می‌گذاشت. مدیرعامل سابق پرسپولیس در مصاحبه اخیر خود در این خصوص گفت: «بعضی‌ها به فوتبال می‌آیند که مشهور شوند، ولی من رئیس پلیس این کشور بودم و ۱۴ سال در تلویزیون بودم. قطعا من را برای خراب کردن آوردند. ابتدا قبول نکردم و داشتیم چانه می‌زدیم که بعدا خودشان اعلام کردند.»

رویانیان در واکنش به این سوال که آیا این اتفاق یک دستور بود یا خیر گفت: تقریبا. من واقعیتش را بگویم با یک جایی هماهنگ کردند که حکم دستور را دادند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha