پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۹۰۳۰
۱۳:۳۱
۱۳۸۴/۰۵/۱۸

لحود:لبنان باید مرکز ثبات در خاورمیانه باشد

۱۳:۳۱
۱۳۸۴/۰۵/۱۸
به گزارش آفتاب نیوز، به گزارش  پايگاه اينترنتي المحيط، اميل لحود رييس جمهور لبنان، تصريح كرد: با توجه به شرايط كنوني و استراتژي لبنان كه متفاوت از سال‌هاي گذشته است،‌ لازم است مردم لبنان در قبال درگيري فلسطيني‌ها و اسراييلي‌ها و روند صلح و بازگرداندن امنيت در خاورميانه موضع گيري يكساني داشته باشند.

لحود در بيانيه‌اي اظهار داشت: اختلافات در مسايل سياسي داخلي نبايد بر موضع گيري‌هاي اساسي لبنان كه با وحدت و قوميت و نقش لبنان در مسايل منطقه‌يي‌اش در ارتباط است، تاثير بگذارد.

وي با تاكيد بر اين كه اين مسايل نبايد منجر به اختلافات لبناني‌ها شود، گفت: اين مسايل به حاكميت، استقلال و وحدت لبنان بستگي دارد.

وي خاطرنشان كرد: لبنان بايد به عنوان منبع ثبات در منطقه باقي بماند؛ هر چند كه نبايد از تلاش خود براي جلوگيري از فشارهايي كه عليه لبنان اعمال مي‌شود، چشم پوشي كند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha