پایگاه خبری آفتاب
۳۱ /تير /۱۴۰۵
Wednesday 22 July 2026
کد خبر:۹۰۳۸۸۶
۰۷:۲۹
۱۴۰۳/۰۱/۲۷

جزئیات رایزنی امیرعبداللهیان با وزیر خارجه قطر

جزئیات رایزنی امیرعبداللهیان با وزیر خارجه قطر
وزیر خارجه قطر در گفت‌وگوی تلفنی با وزیر امور خارجه ایران گفت که اقدامات رژیم صهیونیستی موجب بی ثباتی در منطقه شده است.
۰۷:۲۹
۱۴۰۳/۰۱/۲۷
به گزارش آفتاب نیوز،

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران و شیخ محمد بن عبدالرحمن بن آل‌ثانی نخست وزیر و وزیر امور خارجه دولت قطر یکشنبه شب ۲۶ فروردین ماه در گفت‌وگویی تلفتی آخرین تحولات منطقه را مورد بررسی قرار دادند.

امیرعبداللهیان در این تماس نخست وزیر و وزیر خارجه قطر را در جریان تحولات اخیر و اقدام مبتنی بر دفاع مشروع ایران در خصوص اهداف تعیین شده در سرزمین‌های اشغالی قرار داد.

وی همچنین تاکید کرد که ریشه اصلی ناامنی رژیم اشغالگر صهیونیستی است.

شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر نیز در این گفتگو ضمن تشکر از توضیحات ارائه شده، بر نیاز هر چه بیشتر منطقه به ثبات و امنیت تاکید کرد و افزود: اقدامات رژیم صهیونیستی موجب بی ثباتی در منطقه شده است.

طرفین همچنین در این تماس تحولات غزه را مورد توجه و بررسی قرار دادند و بر ضرورت پایان دادن به جنایات جنگی رژیم صهیونیستی و مصائب انسانی مردم غزه و کرانه باختری فلسطین تاکید کردند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha