پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۰:۳۵
کد خبر:۹۰۴۲۹
۰۳:۱۹
۱۳۸۸/۰۳/۱۹

نصرالله، شکست حزب‌الله در انتخابات را پذیرفت

۰۳:۱۹
۱۳۸۸/۰۳/۱۹
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: «سید حسن نصرالله»، رهبر حزب‌الله لبنان روز دوشنبه اعلام داشت نتایج انتخابات پارلمانی لبنان و پیروزی جریان موسوم به «14 مارس» را پذیرفته است.

به گزارش سرویس بین الملل آفتاب، «نصر‌الله» در جریان یک سخنرانی تلویزیونی اظهار داشت: «ما این نتایج را قبول داریم. ما همچنین این نکته را که ائتلاف حاکم، اکثریت مجلس را تصاحب کرده است، می‌پذیریم».

«سید حسن نصرالله» همچنین اضافه کرد: «استقلال [لبنان]، به اتحاد و پیوستگی همه احزاب نیازمند است. فرصت ساخت کشوری قدرتمند همچنان وجود دارد؛ این مسئله با خواست همه گروه‌های سیاسی ارتباط پیدا می‌کند».

رهبر حزب‌الله همچنین برخی نگرانی‌ها در رابطه با سلاح‌های در اختیار این گروه را رد کرد و گفت: «تا زمانی که مردم از مقاومت حمایت می‌کنند، هیچ دلیلی برای نگرانی وجود ندارد».

این در حالی است که رییس‌جمهور آمریکا «باراک اوباما» نیز با انتشار بیانیه‌ای به انتخابات پارلمانی لبنان واکنش نشان داده است. در بیانیه مورد نظر آمده است: «مردم لبنان، یک بار دیگر جسارت و استحکام تعهد خود را در مورد دموکراسی، به مردم دنیا نشان دادند».
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha