کد خبر: ۹۰۶۰
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۸۴ - ۱۶:۱۶
نماينده‌ اسبق ايران در آژانس بين‌المللي انرژي اتمي:

ایران به شفاف سازی ادامه می دهد

آفتاب‌‌نیوز : سيدخليل موسوي  با بيان اين كه وضعيت فعلي در مساله‌ هسته‌اي رسيدن به بن‌بست نيست گفت: ايران براساس مقررات بين‌المللي و آژانس عمل كرده است؛ بنابراين به تعهد خود مبني بر اين كه بدون نظارت آژانس اقدامي را صورت نمي‌دهد، عمل كرده است.

وي با اشاره به ضروري ندانستن تشكيل جلسه‌ شوراي حكام از سوي كشورهاي گروه غيرمتعهد گفت: كشورهاي عضو جنبش غيرمتعهدها در آژانس بين‌المللي انرژي اتمي جلسه‌ شوراي حكام را براي بررسي اقدامات اخير ايران در از سرگيري فعاليت‌هاي تاسيسات UCF اصفهان ضروري ندانسته‌اند، لذا اين رويكرد تاثير اجماعي را كه اروپا و غرب براي خطا كار دانستن ايران نسبت به اقدامات اخير هسته‌اي‌اش انتظار داشتند، مي‌شكند.

موسوي درباره‌ تصميمات پيشروي ايران در برخورد با مساله هسته‌اي گفت: موضع اصلي كشور بايد ايجاد ارتباط حقوق فني با آژانس بين‌المللي انرژي اتمي باشد؛ چرا كه طرف بحث ايران از ابتدا آژانس بوده است و سه كشور اروپايي تنها به عنوان واسطه و مباحثي در اين مساله وارد شدند.

وي در بيان تفاوت شرايط فعلي با يك ماه گذشته گفت: در شرايط فعلي ما در مرحله‌ي تعليق شفاف سازي و اعتمادسازي مي‌كرديم در حالي كه از اين پس كه حقانيت ما در استفاده از فناوري صلح آميز هسته‌اي و صلح آميز بودن آن روشن شده است شفاف سازي و حق نيت خود را در روند كار يعني انجام فعاليت‌هاي صلح آميز هسته‌اي با نظارت كامل آژانس ادامه مي‌دهيم.

نماينده‌ اسبق ايران در آژانس بين‌المللي انرژي اتمي گفت: با وجود شفاف سازي و بيان حق ايران در استفاده از انرژي صلح آميز هسته‌اي و همراه شدن كشورهاي غيرمتعهد با رويكرد فعلي ايران عملا كار براي تصميمات و اعمال فشارهاي سياسي اروپا و غرب سخت خواهد بود.

وي گفت: حتي در شرايط فعلي سه كشور اروپايي در اين كه ايران را به لحاظ اقدامات اخيرش خطا كار بدانند با يكديگر متحد نيستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین