کد خبر: ۹۰۸۱۸۹
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۴

سرنوشت حقوق‌های نجومی همچنان بلاتکلیف

«گزارش هیات تحقیق و تفحص از حقوق‌های نامتعارف و نجومی آماده شده است منتها جلسات کمیسیون برنامه برای ارجاع این گزارش از لحاظ تعداد اکثریت اعضا به رسمیت نرسید و این گزارش بلاتکلیف ماند لذا قرار شد از اعضای کمیسیون برای اعلام موافقت امضا گرفته شود که این امضا‌ها موجود است.»
سرنوشت حقوق‌های نجومی همچنان بلاتکلیف
آفتاب‌‌نیوز :

نماینده تبریز خواستار ارجاع هرچه سریع‌تر گزارش تحقیق و تفحص از حقوق‌های نامتعارف و نجومی برای قرائت به صحن علنی شد.

سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در تذکری اظهار کرد: گزارش هیات تحقیق و تفحص از حقوق‌های نامتعارف و نجومی آماده شده است منتها جلسات کمیسیون برنامه برای ارجاع این گزارش از لحاظ تعداد اکثریت اعضا به رسمیت نرسید و این گزارش بلاتکلیف ماند لذا قرار شد از اعضای کمیسیون برای اعلام موافقت امضا گرفته شود که این امضا‌ها موجود است.

وی ادامه داد: سوال این است که چرا هیات رئیسه کمیسیون برنامه و بودجه این گزارش را برای قرائت به صحن علنی ارجاع نمی‌دهد، چون در این گزارش آسیب‌شناسی درباره زمینه‌های پرداخت حقوق‌های نجومی شده و به دنبال آن است که این راه‌ها بسته شود.

مصری رئیس مجلس شورای اسلامی از کمیسیون برنامه و بودجه خواست که این گزارش را به صحن علنی ارائه کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین