پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۱:۲۲
کد خبر:۹۰۸۵۴۴
۰۹:۰۰
۱۴۰۳/۰۲/۲۷

۷ فوتی در سیل روز گذشته خراسان رضوی

۷ فوتی در سیل روز گذشته خراسان رضوی
سرپرست اداره کل بحران استان خراسان رضوی، گفت: سیل روز گذشته در خراسان رضوی تاکنون ۷ فوتی (۵ نفر مشهد و ۲ نفر فریمان) داشته است.
۰۹:۰۰
۱۴۰۳/۰۲/۲۷
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، رضا عباسی، اظهار داشت: براساس آخرین گزارش‌ها از سیل روز گذشته در استان خراسان رضوی تاکنون ۷ فوتی داشته است که ۵ نفر آن در شهرستان مشهد و ۲ نفر در فریمان بوده است.

همچنین ۲ مفقودی در شهرستان فریمان و یک مفقودی در مشهد اعلام شده است.

گفتنی است، امیر ذاکری حسن‌آباد، معاون سیاسی فرماندار فریمان نیز اعلام کرده است، روستا‌های «المجق، هدایت‌آباد، موسی‌آباد، احمدآباد و بزجانی» در دهستان سنگ بست دچار سیلاب شده و دستکم در این روستا‌ها ۲۰۰ منزل روستایی دچار آبگرفتگی و یا آسیب شده است.

وی با بیان اینکه روستای ۱۲ خانواری المجق تخلیه شده است، گفت: ۲ نفر از اهالی که در حال عبور از مسیر سیلاب در منطقه سنگ بست بودند، تاکنون مفقود هستند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
سیل مشهد
ارسال پیام
captcha