استفاده منظم از مکملهای روغن ماهی ممکن است خطر ابتلا به بیماریهای قلبی در بزرگسالان سالم را افزایش دهد.
نتایج تحقیق جدید نشان میدهد که استفاده منظم از مکملهای روغن ماهی ممکن است بهترین ایده برای افراد نباشد زیرا مصرف این مکملها ممکن است به جای کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته آن را افزایش دهند.
این تحقیق شامل بیش از ۴۰۰هزار بزرگسال بود که نظرسنجیهای رژیم غذایی را تکمیل کردند و بهطور متوسط به مدت ۱۲ سال مورد پیگیری قرار گرفتند.
بر اساس نتایج، شرکتکنندگان سالمی که بهطور منظم مکملهای روغن ماهی مصرف میکردند، ۱۳۳ درصد بیشتر در معرض ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی و ۵ درصد بیشتر در معرض سکته بودند.
با این حال، در میان افرادی که در ابتدا بیماری قلبی داشتند، مصرف مکمل بهطور قابل توجهی احتمال پیشرفت از فیبریلاسیون دهلیزی به حمله قلبی و از نارسایی قلبی تا مرگ را کاهش داد.
محققان اظهار کردند این یافتهها نشان میدهد که استفاده منظم از مکملهای روغن ماهی ممکن است نقشهای متفاوتی در پیشرفت بیماری قلبی عروقی داشته باشد.
انجمن قلب آمریکا فقط امگا ۳ موجود در ماهی و مکملها را برای افراد مبتلا به بیماری قلبی توصیه میکند.