پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۹۱۰۶۸
۱۰:۰۸
۱۳۸۸/۰۴/۳۱

برگزاری جشنواره الاغ سواری در مغرب

۱۰:۰۸
۱۳۸۸/۰۴/۳۱
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: جشنواره سالیانه «الاغ سواری» در مغرب برگزار شد. 

به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، برگزار کنندگان این جشنواره هدف از برگزاری آن را خارج کردن الاغ‌ها از حاشیه و اذعان به خدمات زیادی که این حیوان در طول تاریخ به انسان‌ها کرده است و جبران بخشی از ظلمی که انسان‌ها به این حیوان صبور روا داشته‌اند، می‌دانند. 

جشنواره الاغ‌ها در منطقه بنی‌عمار در مرکز مغرب برگزار می‌شود. در این جشنواره افرادی اقدام به تزئین الاغ‌ها می‌کنند و حتی عده‌ای در وصف خدمات این حیوانات شعر می‌سرایند. 

در بخش مربوط به مسابقه الاغ سواری، نوجوانانی که کمتر از پانزده سال دارند شرکت دارند. آنها حق ندارند از شلاق یا ضربات پا برای افزودن بر سرعت الاغ‌ها استفاده کنند یا به الاغ‌ها نهیب بزنند و دشنام بدهند. 

در کنار مسابقه الاغ سواری، مسابقه انتخاب زیباترین الاغ نیز برگزار می‌شود که برای خودش هیئت داوری دارد. شکل ظاهری الاغ و حرکات آن و حتی شکل چشم‌های الاغ از جمله مسائلی است که در انتخاب زیباترین الاغ مورد توجه قرار می‌گیرد. 

گزارش خطا
برچسب‌ها:
مغرب خر الاغ سوارکاری
ارسال پیام
captcha