قند خرما، توت و به طور کلی هرمواد قندی هنگامی که با آب جوش یاچای داغ تماس پیدا میکند بدن تمام شیرینیهای این مواد را جذب کرده و انرژی موجود در آنها جذب بدن نمیشود.
گفتنی است چای و قهوه در تمام کشورهای دنیا نوشیدنیهای بسیار رایجی هستند که افراد عادت دارند آنها را با مواد شیرین مصرف کنند، اما این مواد قند به سلامت دندانها آسیب رسانده و سبب بالا بردن قندخون و در نهایت دیابت میشود.
گفتنی است مصرف میوههای خشک در کنار چای بهترین گزینه به جای قند، خرما و توت است.
نکته: پزشکان بر این باورند مصرف میوههای خشک انرژی مورد نیاز بدن را فراهم کرده و برای سلامتی ضرری ندارند.