کد خبر: ۹۱۱۲۵۸
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۴

چای را با توت و خرما نخورید

مصرف توت و خرما در کنار چای باعث بالا رفتن قند و در نهایت دیابت میشود. متاسفانه برخی از مردم بر این باورند که مصرف توت یا خرما به جای قند می‌تواند از بالا رفتن میزان قند خون جلوگیری کند.
چای را با توت و خرما نخورید
آفتاب‌‌نیوز :

قند خرما، توت و به طور کلی هرمواد قندی هنگامی که با آب جوش یاچای داغ تماس پیدا می‌کند بدن تمام شیرینی‌های این مواد را جذب کرده و انرژی موجود در آن‌ها جذب بدن نمی‌شود.

گفتنی است چای و قهوه در تمام کشور‌های دنیا نوشیدنی‌های بسیار رایجی هستند که افراد عادت دارند آن‌ها را با مواد شیرین مصرف کنند، اما این مواد قند به سلامت دندان‌ها آسیب رسانده و سبب بالا بردن قندخون و در نهایت دیابت می‌شود.

گفتنی است مصرف میوه‌های خشک در کنار چای بهترین گزینه به جای قند، خرما و توت است.

نکته: پزشکان بر این باورند مصرف میوه‌های خشک انرژی مورد نیاز بدن را فراهم کرده و برای سلامتی ضرری ندارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین