پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۱۳:۲۱
کد خبر:۹۱۱۵۳۲
۲۲:۲۰
۱۴۰۳/۰۳/۱۰

معاون وزیر کشور: میزان مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری بالای ۷۰ درصد خواهد بود

معاون وزیر کشور: میزان مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری بالای ۷۰ درصد خواهد بود
 رئیس کمیته ستاد امنیت انتخابات کشور بیان اینکه در زمینه برگزاری انتخابات هیچ مشکل امنیتی نداریم و نخواهیم داشت، گفت: انشاءالله براساس نظرسنجی‌هایی که صورت می‌گیرد، شاهد یک انتخابات رقابتی و پرشور باشیم.
۲۲:۲۰
۱۴۰۳/۰۳/۱۰
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

سید مجید میراحمدی رئیس کمیته ستاد امنیت انتخابات کشور روز پنجشنبه در حاشیه اولین روز ثبت‌نام از نامزد‌های چهاردهمین انتخابات ریاست‌جمهوری در جمع خبرنگاران گفت:به میزانی که آمادگی زیرساختی در کشور فراهم شده است، امکان برگزاری انتخابات به صورت الکترونیک فراهم شده است.

وی با بیان اینکه در زمینه برگزاری انتخابات هیچ مشکل امنیتی نداریم و نخواهیم داشت، افزود: انشاءالله براساس نظرسنجی‌هایی که صورت می‌گیرد شاهد یک انتخابات رقابتی و پرشور باشیم.

رئیس کمیته ستاد امنیت انتخابات کشور در پاسخ به سوالی درباره روند آماده سازی برگزاری انتخابات در خارج از کشور تصریح کرد: این موضوع در حوزه ستاد برگزاری انتخابات است که با کمک وزارت خارجه این روند شروع شده است.

میراحمدی با بیان اینکه طبق آخرین نظرسنجی‌ها میزان مشارکت در انتخابات بالای ۷۰ درصد خواهد بود، گفت: این نظرسنجی از طریق وزارت ارشاد به ما ارائه شده و سه روز پیش به ما اعلام شده است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha