پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۹۱۱۶۶۳
۰۸:۴۲
۱۴۰۳/۰۳/۱۲

رکورد ویژه‌ای که اوسمار با پرسپولیس می‌خواهد

رکورد ویژه‌ای که اوسمار با پرسپولیس می‌خواهد
پرسپولیس در بازی‌های دور برگشت موفق به کسب ۳۵ امتیاز شده و حالا اوسمار ویرا به دنبال یک رکورد ویژه است.
۰۸:۴۲
۱۴۰۳/۰۳/۱۲
به گزارش آفتاب نیوز،

پرسپولیس در ۱۴ بازی قبلی خود صاحب ۱۱ پیروزی ۲ تساوی و یک شکست در نیم فصل دوم شده و ۳۵ امتیاز کسب کرده است.

در صورتی که سرخپوشان بتوانند مس رفسنجان را هم شکست دهند صاحب ۳۸ امتیاز در نیم فصل دوم می‌شوند و در واقع از ۴۵ امتیاز ممکن ۳۸ امتیاز را بدست می‌آورند که خود یک رکورد ویژه است و به نام اوسمار ویرا ثبت خواهد شد. 

حتی استقلال با فرهاد مجیدی که بدون شکست قهرمان شد در یک نیم فصل چنین میانگین امتیازی ندارد و به همین دلیل می‌توان گفت ویرا در صورت پیروزی مقابل شاگردان محرم نوید کیا با یک تیر چند نشان خواهد زد.

او می‌تواند با رکوردی ویژه جام قهرمانی را تصاحب کرده و در عین حال قرارداد خود را هم برای یک یا دو سال آینده تمدید کند.

گفتنی است پرسپولیس در نیم فصل اول با یحیی گل محمدی ۳۰ امتیاز کسب کرده بود و همین حالا با یک بازی کمتر ۵ امتیاز بیشتر از نیم فصل نخست دارد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha