پایگاه خبری آفتاب
۲۹ /خرداد /۱۴۰۵
Friday 19 June 2026
کد خبر:۹۱۲۶۱۱
۱۷:۰۸
۱۴۰۳/۰۳/۱۷

شرکت آمبولانس خصوصی متخلف در ورزشگاه آزادی پلمب شد

شرکت آمبولانس خصوصی متخلف در ورزشگاه آزادی پلمب شد
رئیس سازمان اورژانس استان تهران، از پلمب شرکت آمبولانس خصوصی‌ای که در ورزشگاه آزادی تخلف کرده بود، خبر داد.
۱۷:۰۸
۱۴۰۳/۰۳/۱۷
به گزارش آفتاب نیوز،

محمداسماعیل توکلی رئیس سازمان اورژانس استان تهران، با اشاره به اینکه همزمان با پایان بازی تیم فوتبال پرسپولیس و انتشار تصاویری از استفاده دو نفر از پیشکسوتان فوتبال کشورمان برای خروج از ورزشگاه از یک دستگاه آمبولانس تحت مالکیت یک شرکت خصوصی، گفت: بلافاصله با دریافت این گزارش اداره نظارت بر آمبولانس‌های غیر ۱۱۵ اورژانس‌استان تهران بررسی موضوع را در دستور کار قرار داد.

وی افزود: با انتشار تصاویر این تخلف در شبکه‌های اجتماعی ضمن مطالبه عمومی مردم برای برخورد با این اقدام غیرقانونی و غیراخلاقی و جهت حفظ اعتماد جامعه به آمبولانس‌ها که این خودرو فقط برای انتقال بیمار است، با هماهنگی‌های لازم، این شرکت پلمب و تمام آمبولانس‌های آن تا تعیین تکلیف، به پارکینگ هدایت شد.

رئیس سازمان اورژانس استان تهران تصریح کرد: این سازمان با هیچ مرکز آمبولانس خصوصی، شرکت‌های تابعه و هر نهاد غیردولتی که از آمبولانس خصوصی استفاده می‌کند مماشاتی نداشته و هرکس دستورالعمل‌ها را نقض کند با برخورد قاطع و قانونی مواجه خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha