پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۴:۴۵
کد خبر:۹۱۳۰۴۵
۲۰:۰۶
۱۴۰۳/۰۳/۱۹

حملات زودهنگام رسانه‌های اصولگرا به کاندید‌های اصلاح طلبان

حملات زودهنگام رسانه‌های اصولگرا به کاندید‌های اصلاح طلبان
روزنامه جوان انتخاب اسحاق جهانگیری، عباس آخوندی و مسعود پزشکیان به عنوان نامزدهای اصلاح‌طلبان را عملیات فریب خوانده است!
۲۰:۰۶
۱۴۰۳/۰۳/۱۹
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

روزنامه جوان انتخاب اسحاق جهانگیری، عباس آخوندی و مسعود پزشکیان به عنوان نامزد‌های اصلاح‌طلبان را عملیات فریب خوانده است!

برخی نظرسنجی‌ها از افزایش روزانه مشارکت در انتخابات ریاست‌جمهوری حکایت دارد. در پیوست با آن، مشارکت نامزد‌های مطرح نیز به‌نوعی رکورد شکسته است. جدی‌ترین حضور از اصلاح طلبان است، هم میثاق‌نامه نوشتند که گواهی بر جدیت آنان برای رسیدن به یک نامزد نهایی است و هم فهرست نامزد‌ها را تعیین کردند تا درصورت تأییدنشدن برخی از آنان، دست‌شان خالی نباشد.


مردم معتقدند اصلاح روند‌های موجود فراتر از اختیارات رئیس‌جمهور است؛ فرق نمی‌کند که چه کسی…

این روزنامه افزوده است: حتی ممکن است این یک عملیات فریب باشد تا در صورت تأیید کسی خارج از فهرست سه‌نفره آنان (آخوندی، پزشکیان و جهانگیری) از آن فرد فعلاً ناشناس حمایت کنند. هیچ‌یک هم که نشد، شاید به حمایت از لاریجانی مثلاً اعتدالی بشرط‌ها و شروط‌هایی که برای او تعیین می‌کنند، برسند. هرچند لاریجانی نیز بدش نمی‌آید که اصلاح‌طلبان چنین کنند، به‌شرط اینکه حمایت‌شان را در بوق نکنند و فقط رأی بدهند تا رأی پایگاه سنتی خود را از دست ندهد! در این جریان ظاهراً جایی برای همتی باقی نمانده و او باید به‌تن‌هایی بجنگد!

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha