پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۱۲:۲۴
کد خبر:۹۱۳۶۰۵
۱۰:۵۴
۱۴۰۳/۰۳/۲۲

پورمحمدی: دولت باید امنیت فعالیت هنری را تضمین کند

پورمحمدی: دولت باید امنیت فعالیت هنری را تضمین کند
کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری با بیان اینکه دولت باید امنیت فعالیت هنری را برای اهالی هنر به طور روشن و شفاف تضمین کند، گفت: دولت نباید اجازه دهد روابط هنری در جامعه با افراد غیر درگیر و غیر مسئول مخدوش شود.
۱۰:۵۴
۱۴۰۳/۰۳/۲۲
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در پیامی ویدئویی با بیان اینکه دولت باید امنیت فعالیت هنری را برای اهالی هنر به طور روشن و شفاف تضمین کند، گفت: دولت نباید اجازه دهد روابط هنری در جامعه با افراد غیر درگیر و غیر مسئول مخدوش شود.

وی افزود: بنده نه تنها در حوزه هنر، در هر حوزه‌ای معتقدم دستگاه‌های نظارتی، حراستی و حفاظتی باید وظایف خاص خودشان را انجام دهند، در حوزه تخصصی و حرفه‌ای حق دخالت، امر و نهی و کم و زیاد کردن، ندارند.

کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ورود دستگاه‌های نظارتی به حوزه‌های غیر تخصصی را بستر بسیاری از انحرافات دانست و اظهار کرد: این مسأله موجب بالا رفتن هزینه‌ها، پایین آمدن کارآمدی، موازی‌کاری‌ها و آرزدگی خاطر بسیاری از متخصصین، صاحبان حِرَف و به‌خصوص در حوزه فرهنگ و هنر خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha