پایگاه خبری آفتاب
۱۳ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 03 June 2026
۰۵:۲۲
کد خبر:۹۱۵۵۴۷
۲۳:۴۳
۱۴۰۳/۰۴/۰۱

چرا اصولگرایان در مورد فیلترینگ، گشت ارشاد و سانسور صادق نیستند؟

چرا اصولگرایان در مورد فیلترینگ، گشت ارشاد و سانسور صادق نیستند؟
اصولگرایان وقتی سوار اسب قدرت می‌شوند، دائم از اسلام‌گرایی و مستند کردن هر عملشان به دیانت دم می‌زنند. ایدئولوژیک می‌شوند و تندرو. انتخابات که می‌شود اسلام‌شان را پنهان می‌کنند، یک آیه نمی‌خوانند، به امام علی ارجاع نمی‌دهند، و مدرن می‌شوند. این قدر صداقت دارند. این قدر؟!
۲۳:۴۳
۱۴۰۳/۰۴/۰۱
به گزارش آفتاب نیوز،

عباس عبدی در توئیتی نوشت: آیا روزی خواهد آمد که یک نامزد اصولگرا آن اندازه صادق باشد که با شجاعت بیاید و بگوید من با فیلترینگ، گشت ارشاد، سانسور، تبعیض در استخدام‌ها، سر کشیدن به زندگی خصوصی، بی‌قانونی، شبه علم، قیمت‌گذاری دولتی، لباس شخصی و... موافقم؟

این توئیت با واکنش محمد فاضلی مواجه شد.

وی نوشت: اصولگرایان وقتی سوار اسب قدرت می‌شوند، دائم از اسلام‌گرایی و مستند کردن هر عملشان به دیانت دم می‌زنند. ایدئولوژیک می‌شوند و تندرو. انتخابات که می‌شود اسلام‌شان را پنهان می‌کنند، یک آیه نمی‌خوانند، به امام علی ارجاع نمی‌دهند، و مدرن می‌شوند. این قدر صداقت دارند. این قدر؟!

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha