پایگاه خبری آفتاب
۳۰ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 20 June 2026
کد خبر:۹۱۵۹۱۰
۲۰:۴۷
۱۴۰۳/۰۴/۰۳

تمدید قرارداد هافبک هجومی پرسپولیس در اولین فرصت

تمدید قرارداد هافبک هجومی پرسپولیس در اولین فرصت
سروش رفیعی هافبک هجومی پرسپولیس، به زودی قراردادش را تمدید خواهد کرد.
۲۰:۴۷
۱۴۰۳/۰۴/۰۳
به گزارش آفتاب نیوز،

یکی از بازیکنانی که قراردادش با پرسپولیس به پایان رسیده، سروش رفیعی شماره ۷ قرمز‌ها است. سروش که طی دو فصل اخیر جزو مهره‌های تاثیرگذار پرسپولیس بوده همراه با تیمش دو قهرمانی لیگ برتر را در دو فصل گذشته به دست آورد و نقش پررنگی هم در قهرمانی‌های پرسپولیس داشت.

رفیعی در لیست تمدیدی‌های باشگاه پرسپولیس قرار دارد و قبل از شروع تعطیلات تابستانی صحبت‌های ابتدایی را هم با مدیران پرسپولیس انجام داد.

سروش به همراه خانواده اش این روز‌ها تعطیلات تابستانی را در کانادا می‌گذراند. توافقات اولیه برای تمدید قرارداد سروش انجام شده و این بازیکن بعد از بازگشت از سفر قراردادش را با پرسپولیس تمدید خواهد کرد.

گفتنی است قبل از سروش نفراتی مثل وحید امیری و مرتضی پورعلی گنجی هم برای تمدید قرارداد با پرسپولیس به توافق رسیده بودند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha