پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۹۱۶۷۷۵
۱۹:۲۰
۱۴۰۳/۰۴/۰۶

افشاگری ربیعی از ردپای شرکت‌های بزرگ دولتی در ستاد‌های انتخاباتی

افشاگری ربیعی از ردپای شرکت‌های بزرگ دولتی در ستاد‌های انتخاباتی
ربیعی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: متاسفانه امروز اخباری دارم که شرکتهای بزرگ دولتی و خصولتی تبدیل به شرکتهای سهامی احزاب سیاسی به ظاهر انقلابی شده‌اند.
۱۹:۲۰
۱۴۰۳/۰۴/۰۶
به گزارش آفتاب نیوز،

علی ربیعی، سخنگوی دولت روحانی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

«پورمحمدی درست می‌گوید. یکی از مشکلات وزرا مقابله با فشار‌های گروه‌های فشار با اهرم‌هایی مثل سوال، استیضاح و... بود. سهم‌خواهی جناح‌های سیاسی عمدتا عامل فساد و ناکارآمدی است. متاسفانه امروز اخباری دارم که شرکت‌های بزرگ دولتی و خصولتی تبدیل به شرکت‌های سهامی احزاب سیاسی به ظاهر انقلابی شده‌اند.

حتی در این انتخابات وضعیتی پدید آمده که کار‌ها تعطیل و برای حفظ پست‌های فتح شده، هریک به ستاد‌های چهارگانه یا همزمان در چند ستاد سرک می‌کشند. به عنوان مثال، رئیس مهم‌ترین سازمان اجتماعی در حمایت و تعامل نزدیک با ستاد یک کاندیدای اصلی و بخشی ازهیات مدیره در ستاد رقیب او دردرون جبهه انقلاب! در تلاش هستند.»

منبع: منیبان

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha