پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۱۱:۳۹
کد خبر:۹۱۷۴۵۹
۰۰:۱۵
۱۴۰۳/۰۴/۱۱

۲ میلیون دلار و بس؛ این قیمت بازیکن پرسپولیس است!

۲ میلیون دلار و بس؛ این قیمت بازیکن پرسپولیس است!
۲ میلیون دلار بدهید، عبدالکریم را ببرید! این درخواست باشگاه پرسپولیس از باشگاه‌های قطری خواهان مدافع چپ‌پاست.
۰۰:۱۵
۱۴۰۳/۰۴/۱۱
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

عبدالکریم حسن، مدافع تنومند پرسپولیس که با بازی‌های خوب خود در فصل گذشته، علاقه هواداران این تیم را نسبت به خود جلب کرده است پس از مخالفت باشگاه برای انتقال این بازیکن به الوکره قطر، اصرار به جدایی دارد و علاقمند است تحت هر شرایطی فوتبال خود را در کشور قطر دنبال کند تا در کنار همسر و فرزند تازه به دنیا آمده اش باشد.

او به مدیران پرسپولیس اعلام کرده تا شرایط جدایی او از این تیم را فراهم کنند. به همین منظور شنیده می‌شود باشگاه پرسپولیس به دنبال فروش عبدالکریم حسن به باشگاه‌های قطری با قیمت مناسب است. پرسپولیس مبلغ رضایتنامه عبدالکریم حسن را برای تیم‌های خواهان او ۲ میلیون دلار در نظر گرفته است که منتظر پاسخ نهایی آنهاست.

البته باید اضافه کرد این مدافع چپ پا ۳۱ سال سن دارد و مبلغ رضایتنامه او تقریبا به دور از منطق است، چون بعید به نظر می‌رسد باشگاه‌های قطری بیشتر از یک میلیون دلار برای این بازیکن هزینه کنند. عبدالکریم حسن در مذاکره حضوری با باشگاه قطری حاضر به کم کردن دستمزد خود شده تا آن‌ها را مجاب به خرید این بازیکن کند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha