واعظ طبسی: در مسائل هسته ای زیر بار نمی رویم
به گزارش آفتاب نیوز، 
آیت الله واعظ طبسی نماینده ولی فقیه در استان خراسان و تولیت آستان قدس رضوی صبح امروز در دیدار جمعی از فرماندهان عالیرتبه ارتش در خراسان و روسای بازرسی یگانهای ارتش جمهوری اسلامی ایران شرکت کننده در دومین همایش سالانه بازرسی نزاجا در محل تالار اماکن متبرکه حرم مطهر حضرت رضا (ع)، تصریح کرد: دولت و ملت ایران صلح طلب و آرامش خواه بوده و با احترام به ملتها و فرهنگها، جلو التهاب و تشنج را گرفته اند، بنابراین در مذاکرات سیاسی هم اینگونه برخورد میکنیم و در مسایل هستهای نیز با دنبال کردن استفاده صلحآمیز و کاملا منطقی به علم و دانش جوانانمان متکی هستیم و این سرمایه ملی را دستخوش تصمیم شورای حکام و نشستهای استکباری قرار نمیدهیم.
واعظ طبسی افزود: در سالهای اخیر جمهوری اسلامی ایران در همه مذاکرات بسیار اصولی و منطقی برخورد کرده و با همین استدلال و به اتکاء این ملت بزرگ و نیروهای مسلح که یک مجموعه آماده دفاع از اقتدار ملی و فرهنگ دینی ما هستند مسیر را دنبال خواهیم کرد.
نماینده ولی فقیه در خراسان با تصریح بر اینکه یکی از مشکلات ما در تحقق سیاستهای اصولی و کلی نظام ضعف نظارت در مجموعه مدیریتی است، گفت: اگر بازرسی دقیق،اطلاعات جامع، نظارت خوب و به دنبال آن پیگیری جدی و برخورد واقع بینانه با ضعفهای مدیریت انجام شود خواهیم دید که به طور طبیعی عدالت حاکم خواهد شد و فساد از بین خواهد رفت، زیاده رویها و رانت خواریها منتفی خواهد شد و انسانها با همه توان و ظرفیت در خدمت نظام و مصالح ملی و انقلابی کشور قرار خواهند گرفت.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: هر اندازه نقش یک مجموعه در ثبات و استحکام بخشیدن به پایههای نظام اسلامی بیشتر باشد بازرسی و نظارت در آن باید قویتر انجام شود، لذا هیچ نهاد، سازمان و مجموعهای مستثنی نیست و همه باید احساس کنند که یک دستگاه حساس، متعهد و کاردان علی الدوام در کنار او و ناظر بر اعمال اوست.