پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۴:۲۷
کد خبر:۹۱۸۷۵۲
۱۸:۰۰
۱۴۰۳/۰۴/۱۳

رشد ۱۰ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز هفته

رشد ۱۰ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز هفته
شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (چهارشنبه، ۱۳ تیرماه ۱۴۰۳) با ۱۰ هزار و ۳۶۸ واحد رشد در ارتفاع ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار و ۶۶۹ واحد ایستاد.
۱۸:۰۰
۱۴۰۳/۰۴/۱۳
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

شاخص هم‌وزن در جریان معاملات امروز با یک‌هزار و ۹۰۴ واحد افزایش به ۶۷۵ هزار و ۴۴ واحد و شاخص قیمت (وزنی- ارزشی) با ۲ هزار و ۱۰۷ واحد افزایش به ۴۲۷ هزار و ۱۷ واحد رسید.

معامله‌گران در بورس تهران بیش از هشت میلیارد و ۶۱۱ میلیون سهم و حق تقدم را با انجام بیش از ۲۵۴ هزار معامله و به ارزش ۶۱ هزار و ۴۲ میلیارد ریال دادوستد کردند.

نماد‌های «فولاد، شستا، فملی، شپدیس، حکشتی، بوعلی و بفجر» بیشترین اثر مثبت را بر شاخص بورس گذاشتند.

شاخص فرابورس ایران در جریان معاملات امروز با ۴۹ واحد افزایش به ۲۲ هزار و ۱۵۵ واحد رسید.

معامله‌گران در فرابورس بیش از سه میلیارد و ۸۹۹ میلیون سهم و اوراق مالی را با انجام ۱۶۹ هزار معامله دادوستد کردند.

نماد‌های «آریا، سپیدار، نیان و دماوند» بیشترین اثر مثبت و «مارون، آریان و بپاس» بیشترین اثر منفی را بر شاخص فرابورس گذاشتند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha