بهمن خدادادیان در تشریح نکات ضروری استفاده از ظروف یکبارمصرف، بر خرید ظروف استاندارد و بسته بندی شده تاکید کرد و افزود: توصیه می شود این ظروف از مراکز معتبر و دارای بسته بندی با علامت استاندارد و آرم سیب سلامت خریداری شوند.
وی افزود: توصیه بعدی این است که حتما از ظروف یکبار مصرف بر پایه گیاهی استفاده شود، چرا که این ظروف به لحاظ بهداشتی و محیط زیستی نسبت به ظروف دیگر برتری دارد.
خدادادیان گفت: این ظروف با توجه به مواد بکار رفته در آن، سرطان زا نبوده و از طرفی به راحتی در طبیعت قابل تجزیه است.
وی افزود: در کنار این مزایای مهم، این ظروف قوام بهتری داشته و می توان به راحتی برای سرو مواد غذایی داغ از آنها استفاده کرد.
این کارشناس بهداشت محیط با هشدار نسبت به استفاده از ظروف یکبار مصرف شفاف، گفت: این ظروف تنها برای سرو مواد غذایی و نوشیدنیهای سرد باید استفاده شود.
وی افزود: مواد تشکیل دهنده این ظروف به نحوی است که با رسیدن حرارت به آن تجزیه شده و مواد سرطان زایی ایجاد کرده که وارد مواد محتوای داخل این ظروف میشود.
خدادادیان گفت: در کنار این نکات، توصیه میشود افرادی که نذری دارند ترجیحا و در صورت امکان از ظروف خانگی استفاده کنند. همچنین توصیه می شود در مراسماتی که میروند ظروف خانگی به همراه برده و نذری را در این ظروف تحویل بگیرند.
این کارشناس بهداشت محیط از صاحبان نذری خواست در صورتی که از ظروف یکبار مصرف دپو شده سالهای قبل می خواهند استفاده کنند، حتما قبل از استفاده این ظروف را تمیز بشویند، چرا که ممکن است گرد و خاک یا حشرات لابه لای آنها رفته باشند.
خدادادیان در پایان از تمام مردم خواست در صورت مشاهده هر مشکل بهداشتی هنگام توزیع نذورات حتما به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.