پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۹۲۰۲۱
۰۰:۴۸
۱۳۸۸/۰۵/۲۴

کروبی: شنبه منتقدان بیایند، دوشنبه هواداران

۰۰:۴۸
۱۳۸۸/۰۵/۲۴
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: دبیر کل حزب اعتمادملی با اشاره به پخش اعلامیه‌ای در نماز جمعه امروز و انتشار آن در سایت‌های خبری مبنی بر حضور منتقدین روزنامه اعتمادملی در روز شنبه در مقابل ساختمان این روزنامه گفت: «ما از حضور منتقدین استقبال می‌کنیم و از هواداران نیز می‌خواهیم که برای حفظ آرامش روز دوشنبه حضور بیابند».

به گزارش گروه سیاسی آفتاب، مهدی کروبی دبیرکل حزب اعتمادملی با اشاره به پخش اعلامیه‌ای در نماز جمعه امروز و انتشار آن در سایت‌های خبری مبنی بر حضور منتقدین روزنامه اعتمادملی در روز شنبه در مقابل ساختمان این روزنامه گفت: «ما از حضور منتقدین استقبال می‌کنیم و با سعه صدر، تمام انتقاداها و پیشنهادهای آنان را می‌شنویم و به طور قطع در روزنامه نیز منعکس خواهیم کرد».

کروبی در ادامه گفت: «از تمامی هواداران روزنامه اعتمادملی درخواست می‌کنم فردا از تجمع مقابل روزنامه خودداری نمایند تا با حفظ آرامش و امنیت خبرنگاران ما نظرات منتقدین را بشنوند و بتوانند با آنها گفت و گو نمایند».

وی خطاب به هوادارن افزود: «بنده نیز به همراه شما برای حمایت و تشکراز دست اندرکاران روزنامه اعتماد ملی و بیان نظرات و پیشنهادها، روز دوشنبه ساعت 16 مقابل ساختمان روزنامه اعتماد ملی حضور خواهم یافت».

دبیرکل حزب اعتماد ملی در پایان به جوسازان و خشونت طلبان هشدار داد: «راه تعامل مثبت را در پیش گیرند و فکر نکنند که با فشار، تهدید و تخریب می‌توانند ما را از مسیر دفاع از حقوق مردم خارج نمایند، بلکه بنده یک قدم هم عقب نخواهم نشست».
گزارش خطا
برچسب‌ها:
کروبی
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
United States of America
۰۳:۰۶ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۴
شما بدنبال حقوق مردمید یا حقوق خودتان جناب آقای کروبی!!!!!؟
پاسخ