کد خبر: ۹۲۱۲۱۹
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۴

رعایت چه نکاتی برای قربانی کردن دام لازم است؟

مدیرکل دامپزشکی گلستان تاکید کرد: بهتر است دام نذری در این ایام در کشتارگاه‌ها و با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، ذبح شود.
رعایت چه نکاتی برای قربانی کردن دام لازم است؟
آفتاب‌‌نیوز :

علی کاووسی ظهر یکشنبه ۲۴ تیرماه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: به سبب گرمای هوا و بیشتر شدن فعالیت حشرات، احتمال انتقال بیماری نیز اکنون بیشتر است.

وی با تاکید بر اینکه بهتر است دام نذری در این ایام در کشتارگاه‌ها ذبح شود، ادامه داد: در غیر این صورت حتماً باید شیوه نامه‌های بهداشتی، رعایت شود؛ کمترین تماس با خون دام و خود دام و استفاده از دستکش، ضروری است.

مدیرکل دامپزشکی گلستان افزود: گوشت قربانی باید ۲۴ ساعت در دمای یخچالی نگهداری و بعد از آن مصرف شود. 

کاووسی اضافه کرد: در این ایام ۹ کشتارگاه و ۷۷ گروه دامپزشکی در سطح استان فعال است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین