سردار صفوی: در کار دولت جدید کارشکنی نکنید
به گزارش آفتاب نیوز، 
دفتر فرماندهي كل سپاهپاسداران انقلاب اسلامي، كه در جمع دانش پژوهان طرح ولايت بسيج دانشجويي، افزود: "با هوشياري مردم و نمايندگان مجلس و رسانههاي عمومي، اين انديشههاي ناپاك كه به خلاف مصالح و منافع عمومي است، با شكست روبه رو خواهد شد".
وي باتاكيدبهتوجه ويژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامي به "بسيج دانشجويي" ابراز اميدواري كرد كه "با حاكم شدن مديريت متعهد و انقلابي و روحيه كار و تلاش براي خدمتگزاري به مردم در ميان مسوولان دولت جديد مسير پيشرفتو توسعه كشور و رفع مشكلات معيشتي، اقتصادي و فرهنگي مردم با سرعت طي شود.
فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، "علم و فناوري" را با "دفاع و امنيت ملي" مرتبط دانست و گفت: ملتهايي كه به نحوي كارآمدي علوم و فناوري پيشرفته را با استراتژي دفاعي تركيب كنند، در موقعيت برتر نظامي هستند.
وي گفت: دانش و فناوري مولفه حياتي براي دفاع از نظامها است و برتري تكنولوژيك سنگ پايه استراتژيك دفاعي كشورها بوده و خواهد بود.
وي افزود: محيط به شدت پيوسته و مختلط جهاني،شرايط حساس منطقه بهخصوص مناطق پيراموني ايران، انتخابات اخير رياست جمهوري همهي مسوولان سياسي، اقتصادي،نظامي، استادان و دانشجويان را به چالش فراخوانده است و همه بايد آماده حضور در صحنههاي مختلف باشند.
فرمانده كل سپاه خاطر نشان كرد:توجه به نقش تحولات بنيادين جهاني و روند آن براي ما داراي اهميت است و روشنفكران، استادان، دانشجويان و عموم مردم و مسوولان سياسي، فرهنگي و اقتصادي بايد از مسايل در بعد منطقهاي و جهاني يك تفسير عقلاني داشته باشند.
وي در تبيين عوامل موثر در افزايش قدرت ملي جمهوري اسلامي گفت: موقعيت جغرافيايي ايران و مجاورت با خليج فارس و تنگه هرمز، حاكميت به نيمي از خليج استراتژيك فارس، منابع طبيعي اعم از نفت، گاز، معادن، وسعت بالاي سرزميني، تنوع اقليمي حوزه نفوذ فرهنگي و ايدئولوژيك ايران در مناطق پيراموني و جهان اسلام از جمله عوامل موثر در افزايش قدرت ملي است.
سردار صفوي همچنين به ويژگيها و عوامل موثر دركاهش قدرت مليكشور پرداخت و خاطر نشان كرد: بستر ناامن و حادثه خيز طبيعي، بستر ناامن اجتماعي همسايگان در شرايط جنگ و گريز، اقتصاد تك محصولي، وابستگي تكنولوژيگي، كاهش بهرهوري از منابع مالي و سيستم اداري حجيم و پرهزينه ميتواند به عنوان عوامل موثر در كاهش قدرت ملي به شمار رود كه بايد با برنامهريزي صحيح و تبيين استراتژي جامع منابع ملي آثار منفي آنها را كاهش دهيم.