پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۹:۳۶
کد خبر:۹۲۴۰۴۰
۲۰:۴۱
۱۴۰۳/۰۵/۰۴

پیش‌بینی دمای ۵۰ درجه برای چند شهر کرمان

پیش‌بینی دمای ۵۰ درجه برای چند شهر کرمان
کارشناس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی کرمان با اشاره به افزایش دمای هوا تا اوایل هفته جاری در این استان گفت: پیش بینی می‌شود دمای هوا در شهر‌های بم، جیرفت و بخش شهداد شهرستان کرمان طی اوایل هفته آینده به ۵۰ درجه و بالاتر برسد.
۲۰:۴۱
۱۴۰۳/۰۵/۰۴
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

میترا یاوری روز پنجشنبه توضیح داد: برای شنبه و یکشنبه هوا بسیار گرم می‌شود به طوری که شنبه دمای هوا در منطقه شهداد در این روز‌ها در خنک‌ترین ساعات به دمای ۳۴ تا ۳۵ درجه سانتی گراد و در گرمترین ساعات به ۴۸ تا ۵۰ درجه می‌رسد.

وی اظهار داشت: دمای هوا در کرمان نیز در روز‌های شنبه و یکشنبه در خنک‌ترین ساعت به ۲۳ و در گرمترین ساعت به ۴۱ درجه سانتی گراد می‌رسد.

وی تصریح کرد: امروز نیز لاله زار در شهرستان بردسیر با ۱۴ درجه خنک‌ترین نقطه استان و شهداد دیروز با ۴۸ درجه گرمترین نقطه استان گزارش شده است.

کارشناس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی کرمان ادامه داد: کرمان در خنک‌ترین ساعات امروز دمای ۲۴ درجه را ثبت کرده و پیش می‌شود در گرمترین ساعات به ۴۰ درجه نیز برسد.

شهداد در چند هفته اخیر چند نوبت گرم‌ترین نقطه کشور بوده است.

یاوری به سالمندان و کودکان توصیه کرد از تردد در فضای باز به منظور جلوگیری از گرمازدگی خودداری کنند.

وی افزود: برای امروز استان کرمان نیز در ساعات بعدازظهر در نقاطی از جنوب و جنوب غرب و مرکز بخصوص ارتفاعات این مناطق رگبار رعد و برق پیش بینی می‌شود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha