پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۶:۰۵
کد خبر:۹۲۸۵۹۱
۰۹:۳۰
۱۴۰۳/۰۵/۲۲

حمایت نمایندگان مازندران از ۲ وزیر پیشنهادی کشور و میراث فرهنگی

حمایت نمایندگان مازندران از ۲ وزیر پیشنهادی کشور و میراث فرهنگی
مجمع نمایندگان مازندران حمایت خود را از دو گزینه مازندرانی پیشنهادی رییس جمهور برای تصدی وزارت کشور و میراث فرهنگی اعلام کردند.
۰۹:۳۰
۱۴۰۳/۰۵/۲۲
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

اعضای مجمع نمایندگان مازندران در مجلس شورای اسلامی از دو گزینه مازندرانی پیشنهادی رئیس جمهور برای تصدی وزارتخانه‌های کشور و میراث فرهنگی و گردشگری اعلام حمایت کردند.

در جلسه صبح دوشنبه مجمع نمایندگان مازندران که با حضور اسکندر مؤمنی و صالح امیری وزرای مازندرانی پیشنهادی دولت برای وزارتخانه‌های کشور و میراث فرهنگی و گردشگری در محل مجلس شورای اسلامی برگزار شد، تمامی اعضای مجمع نمایندگان استان با تاکید بر ضرورت همگرایی ووفاق در حمایت از گزینه‌های بومی دیار علویان برای ورود به کابینه حمایت تمام قد خود را از آن‌ها اعلام کردند.

همچنین در این نشست مشترک وزرای پیشنهادی کشور و میراث فرهنگی و گردشگری ضمن تشکر از حمایت یکپارچه اعضای مجمع نمایندگان مازندران در مجلس شورای اسلامی برنامه‌ها و دیدگاه‌های خود را پیرامون مسائل مهم کشور و وزارتخانه‌های پیشنهادی مطرح کردند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha