پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۹۲۹۳۴۱
۰۷:۳۳
۱۴۰۳/۰۵/۲۵

آغاز محدودیت عبور و مرور کامیون‌ها در مسیر تردد زائران اربعین

آغاز محدودیت عبور و مرور کامیون‌ها در مسیر تردد زائران اربعین
رئیس‌پلیس راه استان کرمانشاه گفت: به جهت افزایش ایمنی و باهدف تسهیل در عبور و مرور وسایل نقلیه در طرح ترافیکی اربعین، محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های تردد در برخی محور‌های استان اجرا می‌شود.
۰۷:۳۳
۱۴۰۳/۰۵/۲۵
به گزارش آفتاب نیوز،

 هرساله به‌منظور تسهیل در روند عبور و مرور زائران اربعین حسینی در مسیر‌های منتهی به مرز محدودیت‌های ترافیکی برای تردد برخی از کامیون‌ها اجرا می‌شود.

سرهنگ عبدالحسین زارع رئیس پلیس‌راه استان کرمانشاه دراین‌خصوص اظهار کرد: تردد تریلر، کامیون و کامیونت به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۷ صبح روز پنجشنبه ۲۵ مرداد تا ساعت ۷ صبح روز چهارشنبه ۷ شهریور از محور اسلام‌آبادغرب به پلدختر ممنوع هست.

وی افزود: مسیر جایگزین به سمت ایلام محور اسلام‌آبادغرب - قلاجه و به سمت لرستان و خوزستان محور کرمانشاه - هرسین - نورآباد تعیین شده است.

رئیس‌پلیس راه استان کرمانشاه تصریح کرد: همچنین تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۷ صبح روز پنجشنبه ۲۵ مرداد تا ساعت ۷ صبح روز چهارشنبه ۷ شهریور از محور اسلام‌آبادغرب به قصرشیرین ممنوع بوده و جاده اسلام‌آبادغرب - گیلانغرب - قصرشیرین به‌عنوان مسیر جایگزین تعیین شده است.

حرکت کامیون‌های ترانزیتی از قصرشیرین به سرپل‌ذهاب ممنوع هست

وی همچنین تردد کلیه کامیون‌های ترانزیتی مرز پرویزخان را از محور قصرشیرین - گیلانغرب - اسلام‌آبادغرب عنوان کرد و گفت: حرکت آن‌ها از قصرشیرین به سرپل‌ذهاب ممنوع هست.

سرهنگ زارع اضافه کرد: علاوه بر ممنوعیت‌های در نظر گرفته شده در صورت افزایش حجم تردد، محدودیت‌هایی نیز برای انواع تریلر و کامیون و کامیونت حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی به‌صورت روزانه و مقطعی اعمال خواهد شد.

وی در پایان گفت: در طول طرح اربعین رانندگان می‌توانند از طریق وبگاه www.rahvar۱۲۰ و وبگاه www.۱۴۱.ir و شماره‌تلفن ۱۴۱ مرکز مدیریت راه‌های سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از آخرین وضعیت راه‌ها و اطلاعات ترافیکی مطلع گردند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha