پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۹۳۰۵۴
۰۲:۱۱
۱۳۸۸/۰۸/۱۶

شجریان به یاد مشکاتیان در نیشابور می‌خواند

۰۲:۱۱
۱۳۸۸/۰۸/۱۶
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: محمدرضا شجریان در نیشابور گفت: «در آینده‌ای نزدیک در نیشابور به یاد هنرمند فقید مشکاتیان آواز می‌خوانم». 

محمدرضا شجریان ظهر جمعه در جمع خبرنگاران در آرامگاه عطارنیشابور افزود: «آوازی در رثای استاد مشکاتیان را در حال آماده‌سازی دارم تا آن را در نیشابور برای مردم فرهیخته آن اجرا کنم».

وی تصریح کرد: «من و پرویز رابطه دوستانه نزدیکی با هم داشتیم تا جایی که همدیگر را به اسم کوچک صدا می‌زدیم و بین ما احساسی چون پدر و پسر حاکم بود».

شجریان درباره داماد فقیدش خاطرنشان کرد: «پرویز زود از میان ما رفت کرد و این امر مسئولیت ما را در قبال دو دسته گل به یادگار مانده از او سنگین‌تر کرده است».

استاد پرویز مشکاتیان در تاریخ ۳۰ شهریور سال ۱۳۸۸ در منزلش در تهران و در سن ۵۴ سالگی بر اثر ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.

فرزندان مشکاتیان نوه‌های استاد محمدرضا شجریان هستند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
شجریان مشکاتیان
ارسال پیام
captcha