قاعده کلی این است که هرتبی را بلافاصله پایین نیاورید وقتی به حد ناراحت کنندهای رسید آن را درمان کنید. چون عموما تب را نشانه وجود عفونت میدانند گاهی پایین آوردن آن اشتباه است تب درجه معینی برای بدن مفید است. بیشتر ریزسازوارههای موجب بیماریها در چنین دمایی از بین میروند.
داروخانه سبز برای تب:
بید: با یک یا دو قاشق مربا خوری خشک کرده پوست بید در یک فنجان آب جوش چای درست کرده و بگذارید ۲۰ دقیقه خیس بخورد. میتوانید برای برطرف کردن تلخی آن دارچین، زنجبیل، بابونه، یا گیاهان معطر دیگر اضافه کنید.
وقتی ثابت شد بید مسکنی خوبی و تب بر است مصرف آن در سراسر انگلستان، اروپا و امریکا گسترش یافت.
عروس چمن زار اروپایی: کمیسیون E، که مرکز تخصصی آلمان برای گیاهان دارویی است. درست کردن چای با یک یا دو قاشق مربا خوری گل عروس چمنزار را پیشنهاد کرده است روزی سه فنجان از این چای بخورید.
این گیاه منبع غنی سالیسین برای مقابله با تب است.
آقطی سیاه: کمیسیون E مصرف روزانه دوتا سه قاشق مربا خوری گل آقطی سیاه را برای مقابله با تب و لرز تایید کرده است.
زنجبیل: به گفته دکتر وارو تایلر، استاد گیاهان دارویی دانشگاه پوردیو، در مطالعه بر روی حیوانات آزمایشگاهی، چند ترکیب موجود در زنجبیل اثرات ضد تب از خودنشان دادند.
نعناع فلفلی: بسیاری گیاه داروشناسان مصرف نعناع فلفلی را برای پایین آوردن تب توصیه کرده و پیشنهاد میکنند.