پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر: ۹۳۲۰۳۹
۱۱:۱۵
۱۴۰۳/۰۶/۰۶

فیلم| نخستین جنجال دولت با حضور اتباع افغانستانی

در حالی که طبق اعلام مرکز آمار ایران در سال تحصیلی گذشته حدود ۹۳۰ هزار نفر ترک تحصیل کرده‌اند و مدارس دولتی بدلیل حضور دانش آموزان اتباع شلوغ‌تر از گذشته به نظر می‌رسد، اظهارنظر عجیب وزیر آموزش و پرورش دولت پزشکیان در فضای مجازی باعث نگرانی بیشتر شده است.
به گزارش آفتاب نیوز،

در حالی که طبق اعلام مرکز آمار ایران در سال تحصیلی گذشته حدود ۹۳۰ هزار نفر ترک تحصیل کرده‌اند و مدارس دولتی بدلیل حضور دانش‌آموزان اتباع شلوغ‌تر از گذشته به نظر می‌رسد، اظهارنظر عجیب وزیر آموزش و پرورش دولت پزشکیان در فضای مجازی باعث نگرانی بیشتر شده است.

علیرضا کاظمی روز گذشته در جمع خبرنگاران اعلام کرد: تحصیل دانش آموزان اتباع برای ما خیلی مهم است. این موضع مسائل امنیتی و تربیتی و آموزشی و ... دارد باید به همه این مسائل توجه کنیم. به دنبال این هستیم که مشکلات و دغدغه‌هایی عده‌ای که به صورت غیرقانونی و غیرمجاز مهمان ما هستنند را به نحو مناسب برطرف کنیم. در حال تمهید مقدمات هستیم و جای نگرانی وجود ندارد.

ارسال پیام
captcha