کد خبر: ۹۳۴۵۳
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۳۸۸ - ۰۹:۱۵
دروغگویان هیپنوتیزم نمی‏شوند

یک متخصص: اعترافات افراد هیپنوتیزم شده قابل استناد نیست

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: دکتر" حسين الماسيان" در گفت و گو با خبرنگار ايرنا گفت: افرادی که دروغ می گويند،اشخاص قابل اعتمادي نيستند،بنابراين نمي توان در کابرد علم هيپنوتيزم، نتايج دلخواه را از آنان دريافت کرد.
وي اظهارداشت: هر چه سن و سال فرد هيپوتيزم شونده کمتر باشد، اثرپذيري آموزش و کار هيپنوتيزم بر استعدادهاي وي راحتر انجام خواهد شد. 

اين استاد هيپنوتيزم ادامه داد: کار هيپنوتيزم بر افراد بالاي 40 سال بسيار سخت تر از افراد کم سن انجام می شود، چرا که فعاليت زمينه هاي استعدادي اين دسته از افراد، همچون حافظه کاهش مي‏يابد. 

اين متخصص با بيان اينکه استعدادهای افراد در هيپنوتيزم متفاوت است، افزود: اغلب افراد را با زمان هاي آموزشي متفاوت، می‏توان در شرايط خلسه فرو برد و بر روي آنان روانکاوي انجام داد. الماسيان ادامه داد: البته عده اي از افراد هستند که شکستن سد دروني در آنها، کار دشواري است و هيپنوتيزم براحتي نمي تواند اين سد را بشکند، بنابراين هيپوتيزم در آنان اثر مطلوبي ندارد. وي افزود: در دسته هاي متفاوت و بر حسب نوع نياز روانکاروي، افراد را مي توان با استفاده از علم هيپنوتيزم درخلسه فرو برد. 

اين استاد هيپنوتيزم گفت: ‌دسته اي از افراد در خلسه عميق فرو مي روند در اين بخش، دسترسي به ضمير ناخودآگاه بيشتر است و راحتر مي توان به مسايل روحي و رواني دست پيدا کرد، ‌دسته ديگر وارد خلسه" آستانه اي " مي شوند و دسته بعدي نيز ممکن است وارد " خلسه ميانه اي " شوند که مراحل هر يک ازاين بخش ها متفاوت است. 

وي با اشاره به روش هاي متفاوت هيپنوتيزم گفت:‌ در بخشي از کار هيپنوتيزم و انجام روانکاوي نياز است از فرد هيپونيزم شده سوال و جواب انجام شود، اما در کار کمک به جراحي و علم پزشکي نيازي به پاسخگويي هيپنوتيزم شونده نيست. 

اين متخصص هيپنوتيزم اعلام کرد: فرو رفتن درخلسه هيپنوتيزم هيچ خطري براي فرد ندارد ،‌مشروط برآنکه فرد مورد نظر توسط استاد مجرب و متخصص هيپنوتيزم شود. 

وي در پاسخ به اين سوال که آيا امکان خارج نشدن فرد هيپنوتيزم شونده در خلسه وجود دارد، تاکيد کرد: ‌همه افرادی که با هيپنوتيزم وارد خلسه مي شوند، به راحتی از اين حالت جدا شده‌ و باز می‏گردند. الماسيان در ادامه گفت: در بدترين حالت هيپنوتيزمي،‌ فرد هيپنوتيزم شده به حالت خواب عميق طبيعی باز مي گردد. 

دکتر الماسيان در پاسخ به اينکه آيا اين علم مي تواند در اعتراف گرفتن از افراد خاطي کمک کند گفت: در قوانين جزايی بين المللي اعتراف گرفتن از سارقان و افراد خطرناک مرسوم نيست و کاربردي ندارد، يعني ارزشی برای اين علم قايل نيستند. 

وی با بيان اين‏که همه اعترافات فرد هيپنوتيزم شده قابل استناد نيست، خاطرنشان کرد: درمواردی مشاهده شده که فرد هيپنوتيزم شده اعتراف به انجام اقداماتي کرده که در دنياي واقعی انجام نداده و تنها در ذهنش وجود داشته است، ‌بنابراين حتي اگر از صدها اعتراف درست و تنها يک مورد نادرست باشد، نمي توان صحه بر اعترافات گرفته شده گذاشت و نبايد اقدام به اين اعتراف گيری کرد. 

وي در پاسخ به اينکه آيا با استفاده از هيپنوتيزم، می‏توان افراد معتاد را ترک داد، گفت: تنها در صورتي که فرد معتاد از نظر پزشکی اعتياد خود را ترک کرده باشد، براي رهايی از وابستگي رواني به مواد و بازگشت دوباره توان به وی با اين روش علمي کمک کرد. 

اين علم، همچنين قادربه تسهيل بهبود برخي از بيماری‏هاي شديد رواني از قبيل "اسکيزوفرني" و جنون نخواهد بود. 

اين استاد هيپنوتيزم تاکيد کرد: با علم هيپنوتيزم می‏توان ترس‏ها، ‌اضطراب‏ها،‌ عدم اعتماد به نفس، ‌شب اداری،‌ ترس از بلندي و فضا را برطرف کرد. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین