پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۰۹:۳۸
کد خبر:۹۳۴۹۰۹
۱۵:۴۸
۱۴۰۳/۰۶/۲۰

یک عضو دولت برای صداوسیما خط و نشان کشید

یک عضو دولت برای صداوسیما خط و نشان کشید
معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور در واکنش به یک برنامه تلوزیونی در شبکه سه نوشت: دکتر پزشکیان در دفاع از حقوق حقه ملت یک گام پا پس نخواهد کشید.
۱۵:۴۸
۱۴۰۳/۰۶/۲۰
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

شب گذشته در برنامه تلویزیونی مجری و مهمان برنامه نسبت به دستور رئیس جمهور به وزیر علوم برای بازگشت اساتید و دانشجویان اخراجی انتقاد کردند و این مسایل را در اولویت کشور ندانستند.

در این باره سید محمد مهدی طباطبایی، معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت: "وفاق ملی و همگرایی یک مسیر دوطرفه است. برنامه جهت‌دار امشب (دوشنبه شب) شبکه سوم تلویزیون نقطه آغاز مخدوش کردن یک نظام کلی است که آسیب آن متوجه مردم و کشور است. انتظار می‌رود ریشه شیطنت‌های این چنینی که یا از سر غرض و سوء نیت است و یا خوشبینانه آن بدسلیقگی و کج‌فهمی، شناسایی و خشکانده شود. مهم این است که رئیس جمهور پزشکیان در دفاع از حقوق حقه ملت یک گام هم پا پس نخواهد کشید. "

گزارش خطا
برچسب‌ها:
تلویزیون مجری
ارسال پیام
captcha