پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۹۳۴۹۷
۱۹:۱۱
۱۳۸۸/۱۰/۱۸
در گفتگوی تلفنی وی با خانواده‌اش بیان شد

دادگاه انقلاب حکم مجید توکلی را صادر کرده است

از جزئیات این حکم خبری در دست نیست
۱۹:۱۱
۱۳۸۸/۱۰/۱۸
به گزارش آفتاب نیوز،

آفتاب: مجید توکلی از فعالان دانشجویی که در روز ۱۶ آذرماه سال جاری توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بود برای اولین بار از زمان بازداشت اجازه تماس تلفنی با خانواده خود را پیدا کرد.
 
وی در این گفتگو بیان کرده است که ابتدای هفته جاری در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی بر اساس چهار اتهام “توهین به رهبری، توهین به ریاست جمهوری، اجتماع و تبانی و تبلیغ علیه نظام” محاکمه شده است. 

از جزئیات دادگاه آقای مجید توکلی که بدون داشتن وکیل مدافع و در پشت درهای بسته برگزار شده است اطلاعی در دست نیست اما این دادگاه با اعتراض مجید توکلی همراه بوده است. 

دیروی به نامبرده اطلاع داده شده است که حکم ایشان صادر شده و به زودی به وی یا وکیل وی ابلاغ خواهد شد. اتهامات سنگین مطرحه و روند فوری صدور حکم بر نگرانی ها از حکم صادره افزوده است. 

مجید توکلی در حال حاضر در سلول‌های انفرادی بند ۲۴۰ در زندان اوین نگهداری می‌شود.
 
لازم به یادآوری است، مجید توکلی دو سال پیش نیز به مدت ۱۵ ماه به اتهام چاپ نشریه‌ای دانشجویی که روشن شد جعلی بوده است، در زندان بود که بعداً از اتهامات وارده تبرئه شد.
 
هم‌چنین او بار دیگر در مراسم بزرگداشت مهندس بازرگان که لغو شده بود بازداشت و مدت ۱۱۵ روز را در سلول‌های انفرادی بند ۲۰۹ زندان اوین گذارند و اخیرا با تودیع وثیقه سنگین آزاد شده بود. 

گفتنی است در زمان بازداشت وی در 16 آذر برخی سایت‌های اصول‌گرای حامی دولت مدعی شدند که وی پس از سخنرانی، در حالی که تلاش داشته است با لباس زنانه از دانشگاه خارج شود، دستگیر شده است. محافل دانشجویی نزدیک به وی و دوستانش این خبر را تکذیب کردند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۹ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۱
شماها واقعا فکر می کنین کسی حرفاتونو باور می کنه؟
پاسخ
ناشناس
Germany
۱۵:۱۶ - ۱۳۸۸/۱۰/۱۹
شما تحريف گران خوبي هستيد. همين. يحرفون الكلم عن مواضعه. چون شما هم فرزندان فكري همان صهيونيستها هستيد.
پاسخ
ناشناس
Turkiye
۰۹:۵۹ - ۱۳۸۸/۱۰/۱۹
پاینده باد مجید توکلی
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۰۶ - ۱۳۸۸/۱۰/۱۹
اگه این متن خودتون یه بار بخونید متوجه تناقض هایی که نوشته اید میشود
پاسخ