پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۴:۳۱
کد خبر:۹۳۸۳۵۷
۲۲:۰۳
۱۴۰۳/۰۷/۰۳

واکنش ایران به ادعا‌های اخیر دادستانی سوئد

واکنش ایران به ادعا‌های اخیر دادستانی سوئد
دادستانی سوئد ادعای کذبی مبنی بر ارسال پیام ایران به اتباع سوئد بمنظور تحریک آنها جهت انتقام علیه افراد هتاک به قرآن را مطرح کرده بود.
۲۲:۰۳
۱۴۰۳/۰۷/۰۳
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

سفارت جمهوری اسلامی در استکهلم اتهام‌های منتشر شده علیه ایران مبنی بر ارسال پیامک به اتباع سوئد و تحریک آنان جهت انتقام از قرآن سوزان را بی اساس دانسته و اینگونه اتهامات را رد می‌کند.

سفارت اعتقاد دارد، طرح این مطالب و انتشار آن در رسانه‌ها، فضای روابط میان دو کشور را مسموم و متاثر می‌نماید.

سفارت ایران در سوئد اعلام کرد: بر این اساس از ارگان‌های رسمی دولت سوئد انتظار داریم از طرح این مطالب غیر مستند علیه جمهوری اسلامی ایران جلوگیری نموده و در شرایطی که با تصمیم صحیح قوه قضاییه سوئد، عوامل هتاک به قرآن کریم تحت تعقیب قضایی قرار گرفته اند، اجازه ندهند این موضوع با حاشیه همراه شود.

دادستانی سوئد مدعی شد: سرویس اطلاعاتی ایران در سال ۲۰۲۳ با هک یک اپراتور پیام کوتاه تلاش کرد مردم را به انتقام گرفتن از معترضانی که قرآن را سوزانده بودند، تشویق کند.

دفتر دادستانی سوئد امروز سه شنبه ادعا کرد: در تابستان سال ۲۰۲۳ حدود ۱۵ هزار پیام کوتاه حاوی دعوت به گرفتن انتقام از کسانی که به قرآن کریم در این کشور هتک حرمت کرده بودند، ارسال شده است.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
سوئد ایران
ارسال پیام
captcha