پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۹۳۸۷۹۳
۱۷:۰۷
۱۴۰۳/۰۷/۰۵

وزیر اسرائیل: آتش‌بس با لبنان امضا شود، استعفا می‌دهم

وزیر اسرائیل: آتش‌بس با لبنان امضا شود، استعفا می‌دهم
وزیر افراطی کابینه رژیم اسرائیل تهدید کرد که در صورتی که آتش‌بس با لبنان امضا شود، از کابینه خارج خواهد شد.
۱۷:۰۷
۱۴۰۳/۰۷/۰۵
به گزارش آفتاب نیوز،

ایتمار بن گویر وزیر افراطی امور داخلی رژیم اسرائیل بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم را تهدید کرد که در صورت امضای توافق آتش بس دائم با حزب الله لبنان از کابینه خارج خواهد شد.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل که نمی خواهد کابینه‌اش در اثر خروج وزرا از اکثریت خارج شود، از زمان آغاز جنگ در غزه بارها تسلیم باج‌خواهی‌های تعدادی از وزرای راست گرای افراطی رژیم صهیونیستی شده و خواسته‌های آنها در عدم اجرای تبادل اسرا و آتش بس با غزه و لبنان را پذیرفته است.

به نظر می رسد انتشار اخبار ضد و نقیض در خصوص آتش بس در لبنان نیز در همین راستا صورت گرفته است، اما بعید است که نتانیاهو در حال حاضر انگیره‌ای برای توافق آتش بس در لبنان داشته باشد.

 

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha