پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۹۳۹۰۷۸
۱۷:۴۴
۱۴۰۳/۰۷/۰۷

ابطحی: مرگی غیر از شهادت برای «نصرالله» عار بود

ابطحی: مرگی غیر از شهادت برای «نصرالله» عار بود
یک فعال سیاسی اصلاح طلب، تاکید کرد: شهید سید حسن نصر الله به نمایندگی از همه آزادی خواهان با شقی ترین وبی منطق ترین و جنایتکار ترین حکومت غاصب دنیا می‌جنگید.
۱۷:۴۴
۱۴۰۳/۰۷/۰۷
به گزارش آفتاب نیوز،

حجت الاسلام والمسلمین محمد علی ابطحی، ضمن محکومیت اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی با به شهادت رساندن سید حسن نصرالله و مردم بی گناه در بیروت در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر)، نوشت: «سال‌های سال محبوبترین چهره جهان اسلام و عرب بود. هم مقاوم بود و هم شجاع وهم عاقل واهل محاسبه.

جانش رابرکف‌گرفته بود و به نمایندگی از همه آزادیخواهان با شقی‌ترین وبی منطق‌ترین و جنایتکار‌ترین حکومت غاصب دنیا می‌جنگید. مرگی غیر از شهادت برایش عار بود.»

رژیم صهیونیستی عصر روز گذشته _ جمعه ششم مهر ماه_ با حملاتی سنگین به ضاحیه بیروت، سید حسن نصرالله، دبیر کل جنبش حزب الله لبنان را به شهادت رساند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha