پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۹۳۹۴۵۷
۱۳:۴۳
۱۴۰۳/۰۷/۰۹

جریمه سنگین AFC در انتظار رقیب تراکتور

جریمه سنگین AFC در انتظار رقیب تراکتور
اگر موهون باگان هند در بازی با تراکتور ایران حاضر نشود، ممکن است از لیگ قهرمانان آسیا (سطح دوم) امسال و رقابت‌های آسیایی سال آینده محروم شود.
۱۳:۴۳
۱۴۰۳/۰۷/۰۹
به گزارش آفتاب نیوز،

تیم فوتبال تراکتور ایران قرار بود در هفته دوم سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه یادگار امام تبریز میزبان تیم موهون باگان هند باشد. اما این باشگاه هندی به بهانه عدم امنیت از سفر به ایران خودداری کرده و برگزاری این دیدار را در هاله‌ای از ابهام قرار داده است.

در حالی که تیم‌های پاختاکور ازبکستان و استقلال تاجیکستان به همراه ناظران و داوران AFC برای دیدار با پرسپولیس و سپاهان در ایران حضور دارند، این موضوع نشان می‌دهد که ادعای موهون باگان درباره عدم امنیت در ایران ممکن است فاقد اعتبار باشد. همچنین، ناظران و داوران AFC برای نظارت بر بازی تراکتور و موهون باگان نیز به تبریز سفر کرده‌اند، که این موضوع به وضوح نشان می‌دهد که هیچ بهانه‌ای برای عدم حضور این تیم هندی وجود ندارد.

براساس ماده ۵۷ آیین‌نامه انضباطی و اخلاق کنفدراسیون فوتبال آسیا، اگر باشگاهی از حضور در بازی امتناع کند، در خوش‌بینانه‌ترین حالت به شکست ۳ بر صفر و پرداخت حداقل ۱۰ هزار دلار آمریکا محکوم خواهد شد. همچنین AFC می‌تواند با حکمی سخت‌گیرانه‌تر، علاوه بر این جریمه‌ها، باشگاه متخلف را از رقابت‌ها حذف کرده و اجازه حضور در رقابت‌های آینده را نیز ندهد.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
تراکتور ای اف سی
ارسال پیام
captcha