پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۴:۴۶
کد خبر:۹۴۲۹۱۳
۱۹:۴۵
۱۴۰۳/۰۷/۲۴

اسرائیل در منطقه جولان اشغالی دیوار امنیتی می‌سازد

اسرائیل در منطقه جولان اشغالی دیوار امنیتی می‌سازد
یک رسانه صهیونیستی اعلام کرد این رژیم درصدد احداث دیوار امنیتی بزرگی در مرز بین جولان اشغالی با خاک سوریه است.
۱۹:۴۵
۱۴۰۳/۰۷/۲۴
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

دستگاه‌های اطلاعاتی این رژیم در حال اجرای طرح احداث یک دیوار امنیتی بزرگ در مرز با سوریه هستند.

این رسانه عربی به نقل از کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی، دلیل این اقدام تل آویو را مقابله با تهدید‌های روزافزون و چالش‌های امنیتی فراروی رژیم اشغالگر اعلام کرده است.

بنا به اعلام این رسانه، هدف از احداث دیوار مذکور، ایجاد مانع بر سر راه نفوذ نیرو‌های مقاومت به داخل سرزمین‌های اشغالی است.

یک منبع صهیونیست در این باره به کانال ۱۲ اسرائیل اعلام کرد: این مانع امنیتی، از دو دیوار با مجموعه‌ای از خندق‌ها و خاکریز‌ها تشکیل خواهد شد.

به گفته منبع مذکور، در این دیوار حائل، از فناوری‌ها و تجهیزات مدرن و ابزار‌های جمع آوری اطلاعات استفاده خواهد شد.

به گزارش ایرنا، با گذشت بیش از یک سال از آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه و ناکامی تل آویو در دستیابی به اهدافش در زمینه نابودی حماس و آزادی اسرای صهیونیست، این رژیم در دوم مهر ماه حمله به لبنان را تشدید کرد.

رژیم اشغالگر که تاکنون ضربات سنگینی از محور مقاومت در لبنان، یمن و عراق دریافت کرده است، همواره سوریه و سایر کشور‌های محور مقاومت را به حمله نظامی تهدید می‌کند، اما با پایداری گروه‌های مقاومت و ادامه عملیات آن‌ها علیه مواضع نظامی اشغالگران، در این زمینه با ناکامی مواجه شده است.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
رژیم صهیونیستی غزه
ارسال پیام
captcha