پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۹۴۳۷۵۹
۲۲:۳۶
۱۴۰۳/۰۷/۲۸

پیروزی الاتحاد کلبا با درخشش سه لژیونر ایرانی

پیروزی الاتحاد کلبا با درخشش سه لژیونر ایرانی
در یکی از دیدارهای جام حذفی فوتبال امارات موسوم به جام ریاست جمهوری، امروز شنبه ۲۸ مهر از ساعت ۱۹:۳۰ تیم فوتبال اتحاد کلبا میهمان «البطائح» بود که که این دیدار با نتیجه ۳ بر صفر به سود اتحاد به پایان رسید.
۲۲:۳۶
۱۴۰۳/۰۷/۲۸
به گزارش آفتاب نیوز،

تیم فوتبال اتحاد کلبا با درخشش لژیونر‌های ایرانی خود موفق شد از سد تیم البطائح عبور کند.

در یکی از دیدار‌های جام حذفی فوتبال امارات موسوم به جام ریاست جمهوری، امروز شنبه ۲۸ مهر از ساعت ۱۹:۳۰ تیم فوتبال اتحاد کلبا میهمان «البطائح» بود که که این دیدار با نتیجه ۳ بر صفر به سود اتحاد به پایان رسید.

شهریار مغانلو و مهدی قایدی و سامان قدوس، لژیونر‌های ایرانی تیم اتحاد کلبا در این دیدار از ابتدا در ترکیب این تیم حضور داشتند و هر سه بازیکن درخشان ظاهر شدند.

در دقیقه ۲۴ تیم کلبا با خطایی که روی سامان قدوس شد صاحب یک ضربه پنالتی شد، اما شهریار مغانلو این ضربه پنالتی را از دست داد.

در دقیقه ۶۱، مهدی قایدی با یک ضربه برگردان تماشایی که از پاس شهریار مغانلو به دست آمد توانست گل نخست تیمش را به ثمر برساند.

در دقیقه ۶۶ و در حالی که قایدی در محوطه جریمه صاحب توپ بود با خطای مدافع حریف متوقف شد و «بسا» از روی نقطه پنالتی گل دوم اتحاد را به ثمر ساند.

در دقیقه ۸۶ باز هم شهریار مغانلو توپ را به قایدی رساند تا این بازیکن در آستانه محوطه جریمه با یک شوت روی زمین سومین تیم اتحاد کلبا را هم وارد دروزاه حریف کند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
اتحاد کلبا فوتبال
ارسال پیام
captcha