پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۹۴۴۲۲۶
۲۰:۰۰
۱۴۰۳/۰۷/۳۰

ماشاریپوف: هواداران، استقلال را در دوبی تنها نمی‌گذارند

ماشاریپوف: هواداران، استقلال را در دوبی تنها نمی‌گذارند
بازیکن تیم فوتبال استقلال پیش از دیدار این تیم برابر النصر گفت: امیدوارم که برنده بازی فردا استقلال باشد تا با سه امتیاز این بازی به خانه برگردیم.
۲۰:۰۰
۱۴۰۳/۰۷/۳۰
به گزارش آفتاب نیوز،

جلال‌الدین ماشاریپوف، بازیکن تیم فوتبال استقلال در نشست خبری پیش از دیدار با النصر گفت:النصر تیم بزرگی است و بازیکنان بزرگی در اختیار دارد.

من خودم سابقه عضویت در النصر را دارم و خاطرات خوبی در این تیم داشتم، اما فراموش نکنید که ما هم استقلال هستیم و بازیکنان بزرگی در تیم ما حضور دارند. ما به دوبی آمده‌ایم که با پیروزی برابر النصر هواداران خود را خوشحال کنیم.

وی در ادامه گفت: استقلال هواداران بسیار زیادی دارد که همه منتظر موفقیت در این بازی هستند. ما می‌دانیم که ایرانیان زیادی در دوبی حضور دارند. استقلال نیز در دوبی تنها نخواهد ماند و هواداران استقلال فردا در این بازی ما را تنها نخواهند گذاشت. مطمئنم فردا استادیوم توسط هواداران ما پر خواهد شد. امیدوارم که فردا هوادارانی که استادیوم می‌آیند، شاهد پیروزی تیم ما باشند تا خاطره شیرینی از این بازی برای آن‌ها ثبت شود.

وی با اشاره به سابقه حضورش در تیم فوتبال النصر گفت: امیدوارم که برنده بازی فردا استقلال باشد تا با سه امتیاز این بازی به خانه برگردیم.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
استقلال فوتبال
ارسال پیام
captcha