پایگاه خبری آفتاب
۱۶ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 06 June 2026
کد خبر:۹۴۵۸
۱۱:۲۰
۱۳۸۴/۰۵/۲۴

سلاح های غیر مجاز جمع آوری می شوند

۱۱:۲۰
۱۳۸۴/۰۵/۲۴
به گزارش آفتاب نیوز، سرپرست معاونت اجتماعی و ارشاد فرماندهی انتظامی استان تهران گفت : یکی از توطئه های استکبار جهانی بر علیه ایران کمک به امر قاچاق سلاح و مهمات توسط قاچاقچیان به داخل کشور است تا از این طریق امنیت کشور را مختل کند و فرصت کافی برای اجرای سیاستهای استعماری خود بیابد.

سرهنگ پاسدار حمید اندرزچمنی افزود : متأسفانه استکبار در راه رسیدن به این اهداف خط مشی لازم را به ایادی خود می دهد و با تقویت روحیه افراد خود فعالیت آنان را تشدید نموده و افراد ناآگاه یا معرض نیز با تهیه سلاح های توزیع شده به اهداف استعماری آنان کمک می کنند.

وی تصریح کرد : نیروی انتظامی با هدف تحقق امنیت و حفظ آرامش و حریم خانواده ها طرح ضربتی جمع آوری سلاح را اجرا می نماید و در همین راستا از عموم شهروندان استان تهران دعوت می کند چنانچه سلاح یا مهمات غیر مجاز دارند نسبت به تحویل داوطلبانه آن به نیروی انتظامی در اسرع وقت اقدام نمایند.

اندرزچمنی خاطر نشان کرد : شهروندان می توانند دراین خصوص با شماره تلفن های 110 و 4500500 با معاونت اطلاعات استان تهران تماس حاصل نمایند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha