پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۹۴۶۷۹
۱۷:۵۱
۱۳۸۸/۱۱/۱۶
پس از هشت ماه از برگزاری انتخابات

قسم جلاله معاون وزیر کشور در مورد صحت انتخابات

برخی افراد که امام و انقلاب را همراهی می‌کردند، عدالت انقلاب را برنتافتند
۱۷:۵۱
۱۳۸۸/۱۱/۱۶
به گزارش آفتاب نیوز، افتاب سرویس سیاسی: معاون سیاسی وزیر کشور در دفاع از عدم دخالت سیاسی در نتیجه انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری قسم جلاله خورد.

سید صولت مرتضوی معاون سیاسی وزیر کشور در کرمانشاه گفت: به عنوان یک مجری انتخابات قسم جلاله می‌خورم که در کلان کشور از وزیر گرفته تا معاونین، استانداران، فرمانداران و بخشداران، احدی توصیه نشد که دخالتی در سرنوشت انتخابات داشته باشد.

وی اظهار كرد: در حوادث اخیر متاسفانه برخی افراد که امام و انقلاب را همراهی می‌کردند، عدالت انقلاب را برنتافتند و بستر دخالت بیگانگان در امور داخلی کشور را فراهم کردند.

وی خاطرنشان كرد: اگر بی‌خردی بنی‌صدر و جبهه ملی و آن منورالفکران بی‌غیرت دهه اول انقلاب نبود و آن تشنجات داخلی توسط منافقین و گروه‌های معاند ایجاد نمی‌شد، قطعا آن جنگ سنگین علیه ما شروع نمی‌شد. اکنون هم می‌بینیم بسیاری از اشخاص که منصبی داشتند با ساخت یک دروغ بزرگ زمینه این حوادث اخیر را به وجود آوردند.

وی با بیان این‌که همخوانی و هم‌آوایی برخی شکست‌خوردگان با آشوبگران مشهود است افزود: حالا که با ریزش شدید مواجه شده‌اند می‌گویند ما هستیم.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۴۶ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۶
با سلام
تشكري ويژه از شما نوسيندگان و روزنامه نگاران عزيز منمايم
ودست شما دوستان را در پخش خبرهاي روز ميفشارم
پاسخ