«علی ابراهیمی» امروز (سهشنبه) درباره وضعیت تولید مرغ زنده و عرضه گوشت مرغ در بازار افزود: گوشت مرغ مورد نیاز کشور با وجود اینکه افزایش مصرف به سمت گوشت مرغ و تخم مرغ تغییر کرده، تامین است.
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی، قیمت واقعی هر کیلوگرم مرغ زنده درب واحدهای تولیدی را ۶۵ هزار و ۸۰۰ تومان عنوان کرد و اظهار داشت: اکنون هر کیلوگرم مرغ زنده درب واحدهای تولیدی به طور میانگین در کشور بین ۶۱ تا ۶۷ هزار تومان به فروش میرسد.
وی با بیان اینکه با توجه به وفور ذرت و سویا در بازار، مرغ زنده طبق روال تولید میشود و مشکلی در این خصوص وجود ندارد، گفت: قیمت گوشت مرغ به دلیل افت ۲۳ تا ۲۵ درصدی در کشتارگاه ها، نرخ تورم و نوسان هزینههای تمام شده تولید ممکن است با نرخهای متفاوت در بازار عرضه شود.
وی افزود: از ابتدای سال جاری تا شهریور ماه ۲۰ هزار تن گوشت مرغ به کشورهای هدف صادر شد، اما از اواخر شهریورماه به دلیل نوسان قیمت در بازار داخلی صادرات متوقف شده است.